58 1234
發新話題

梁洛施為李澤楷施誕下男嬰

李澤楷你個死人蘿莉控

(星島)2009年6月5日 星期五 16:54

梁洛施    與李澤楷    的愛情結晶品在四月廿六日出生了,爺爺李嘉誠    為孫子取名長治,而英冲名則是由父親改的,叫Ethan。梁洛施選擇自然分娩    ,在李澤楷的陪同下生產,過程順利。Ethan出生時重七磅多,個多月下來重了不少,現時體重未夠十磅。

對於孩子的誕生,梁洛施感到十分恩賜,最令她開的是,Ethan是個愛笑的啤啤,一家人都被逗得笑逐顏開。目前專心照顧初生兒子,所以梁洛施完全沒有復出計劃。

係偉大既國父面前.....佢算得係咩?

paul哥,你都可以
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

但李先話...未打算結婚

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 6-6-2009 02:03 發表
但李先話...未打算結婚
有乜所謂,都生左個有丁的,多少都可以分到d身家ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我都係覺得徐子淇幸福D....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

老問題, 個BB有無屎忽架???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 6-6-2009 02:55 發表
老問題, 個BB有無屎忽架???
可能無,但係無對外公布

引用:
原帖由 阿芝 於 6-6-2009 02:33 發表
幸福 ?

連續兩個都係女 , 佢仲唔急到瀨...

引用:
原帖由 於 6-6-2009 04:22 發表

幸福 ?

連續兩個都係女 , 佢仲唔急到瀨...
起碼徐小姐是光明正大入豪門!梁小姐?心照啦!不過敗家仔肯認頭梁小组都執番身彩咯!一於叫敗家仔分啲8號仔股份比佢兩母子啦!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

點都估唔到施妹咁既人品咁既學歷都可以俾佢埋到敗家仔身邊,你話際遇既嘢幾咁奇妙呢.
不過最勁都係楊生,幾多幾勁幾出名幾有錢既男人都要食佢口水尾

引用:
原帖由 118048 於 6-6-2009 09:09 發表
點都估唔到施妹咁既人品咁既學歷都可以俾佢埋到敗家仔身邊,你話際遇既嘢幾咁奇妙呢.
不過最勁都係楊生,幾多幾勁幾出名幾有錢既男人都要食佢口水尾
舊 鞋 先 好 著 , 包 唔 會 刮 腳   

引用:
原帖由 keane 於 6-6-2009 09:42 發表

舊 鞋 先 好 著 , 包 唔 會 刮 腳   
好句
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

一陣d靚仔個個都同d靚妹講, 我想扑野生bb但係唔結婚, 學呀李生........

咁就死喇
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 阿芝 於 6-6-2009 02:33 發表
幸福????咁靚咁青春, 做佐籠內金絲雀, 失自由既生仔機器, 我相信佢已後悔當初.  當人有錢到可以實現所有物質慾, 無晒盼望、驚喜, 又怕人標心, 都幾悶同失落...

58 1234
發新話題