24 12
發新話題

The new iPhone 3Gs @ wwdc2009

The new iPhone 3Gs @ wwdc2009

如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

終於覺悟左出32gb 版
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 10-6-2009 01:27 發表
終於覺悟左出32gb 版
好快咪又整個64gb版....

之後出到冇野出
就整部有前鏡頭GE
可以用視像

好似冇咩特別..次次都話改快..@@我部3G同部2G差唔多速度.

引用:
原帖由 loki 於 10-6-2009 07:18 發表
好似冇咩特別..次次都話改快..@@我部3G同部2G差唔多速度.
咁3G下載速度真喺快過2G下載速度, 除非你用部iPhone3G黎用2G啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 10-6-2009 07:50 發表

咁3G下載速度真喺快過2G下載速度, 除非你用部iPhone3G黎用2G啦
但係聽講ram同cpu都係一樣...
鵰。豹。狸。獅。狒

睇落呢個3gs好似hardware上有野唔同左, 但係又可能差不多...

不過佢將個價錢降到200usd, 係咪又要簽約先係呢個價呀...

無可能咁平...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-6-2009 08:26 發表
睇落呢個3gs好似hardware上有野唔同左, 但係又可能差不多...

不過佢將個價錢降到200usd, 係咪又要簽約先係呢個價呀...

無可能咁平...
有可能咁平....不過唔係賣呢個價者.....

佢講明係要簽約..到時香港咪又係賣6XXX<

PS.我指開APP速度.

引用:
原帖由 loki 於 10-6-2009 08:36 發表
佢講明係要簽約..到時香港咪又係賣6XXX<

PS.我指開APP速度.
開apps就真係關cpu同ram啦....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-6-2009 08:26 發表

無可能咁平...
上年出都係話199usd啦,簽2年丫嗎
新機? 3gs只可以講得上係一部改良版

所以都係update os3.0算...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

最憎簽約
一日要簽約,一日唔會買
d月費貴到呢...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

其實我自己覺得IPHONE比起D行WM都唔算慢啦.

24 12
發新話題