發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

[口痕] 解放軍軍糧

師兄, 細佬對老解d自熱飯好有興趣, 想買兩包咬吓.
上網有人放, 不過pm左十幾日都唔覆機.
想請問, 旺角邊到有得買? in's point會唔會有機?
Thanks a lot borther!

去搵胡X文,佢可能有D計。

佢搵到好多老解既神奇野。

明白!thanks bro!

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 17:11 發表
去搵胡X文,佢可能有D計。

佢搵到好多老解既神奇野。
好唔好味架.........?

happy shooting
i"ll be back................
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

應該又係高電解 高纖維 高熱量 高殿粉質 既野合體壓縮板

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 01:47 發表

聽講係d 9唔搭8但又好飽既味

引用:
原帖由 mozcardking 於 24-6-2009 08:28 發表

聽講係d 9唔搭8但又好飽既味
好有深度
點都係自己試過到知

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 01:47 發表

我都想知

樓主唔好意思…因為今個月得你一個訂…一兩包好難拎…座底要十包先寄落黎…單一包的話運費會好貴…冇得share...所以cancel左><
好對唔住!!!對唔住!!!

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯,兩包都ok好味,入面又臘腸又燒肉咁,D飯食落有食粽既感覺,打街場game食佢都唔錯…一包夠晒飽

我發現入面包餐具有牙簽=3=祖國的照顧真好

引用:

That is what I am going to find out!

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-6-2009 10:07 發表
樓主唔好意思…因為今個月得你一個訂…一兩包好難拎…座底要十包先寄落黎…單一包的話運費會好貴…冇得share...所以cancel左><
好對唔住!!!對唔住!!!

我自已就食過一包叫做單兵既A餐,入面有兩包飯, ...
唔好客氣,訂唔到都無計. 係我虧先訂得果一包啫
出去旺角碰吓運氣囉~

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 11:53 發表

唔好客氣,訂唔到都無計. 係我虧先訂得果一包啫
出去旺角碰吓運氣囉~
你一次過定多d咪得
一定有打巴口痕想買黎試

引用:
原帖由 etjeremy 於 24-6-2009 12:12 發表

你一次過定多d咪得
一定有打巴口痕想買黎試
係囉,10盒都唔係好多之嘛
入左到時放返d出去都得

問題就係呢道…我冇錢買咁多番黎=3=""

唔係bo ... 返上去廣州我見過有得散買bo ...

發新話題