發新話題

想買css人過黎~

想買css人過黎~

如果想買css同cs1.6又識銀行過數ge去http://www.nakuz.com/viewthread. ... page%3D1&page=1睇下啦~希望幫到大家^^

去人acc整,
不如叫佢add人fd list,跟住再按送禮
------------------------------------------------------------------------------

咁麻煩
問下CGF有無師兄幫到手好過

亞爾多,你好耐冇上msn啦wo,定係你封左我(希望唔係啦,但係其實都係講下笑姐)-.-?戈d好安全ge,唔洗驚,你睇下d人d回覆就知佢地幾信得過,我好快都會過數比佢地~

佢話要人地acc入都係為左佢地會有保障姐,因為驚比cd-key你地,跟住你地話個cd-key入唔到又要佢比多個你地,佢地為左避免d咁ge野所以咪要咁做lo,你地驚咪開個新ac lo...~

不如咁啦
CGF有無師兄幫到手

引用:
原帖由 che00012 於 20-7-2009 22:55 發表
亞爾多,你好耐冇上msn啦wo,定係你封左我(希望唔係啦,但係其實都係講下笑姐)-.-?戈d好安全ge,唔洗驚,你睇下d人d回覆就知佢地幾信得過,我好快都會過數比佢地~
無去開依個論壇,無咁有信心......
無封你,不過你係咁亂吹,我都有少少想封你......

我都好想買組合二B個個,但係真係冇咩信心
------------------------------------------------------------------------------

佢D組合我幾乎全部無興趣
只係想要CSS......(HL2都唔錯既)

引用:
原帖由 亞爾多 於 21-7-2009 00:11 發表
佢D組合我幾乎全部無興趣
只係想要CSS......(HL2都唔錯既)
我識人可以係steam store幫你買css(有門市)

咁樣算唔算公開進行任何買賣活動?

係戈個論壇戈到,連版主都話佢地信得過,有咩好驚姐-.-不過你地係都要驚,咁我都冇辦法,你地仲意啦,我都係比你地睇下岩唔岩姐...

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 21-7-2009 01:21 發表

我識人可以係steam store幫你買css(有門市)
唔明

發新話題