發新話題

二戰德軍domdom..........用完都唔捨得dum

二戰德軍domdom..........用完都唔捨得dum

仲用唔用得呀…

引用:
原帖由 sunny2014 於 26-7-2009 14:45 發表
仲用唔用得呀…
其實係複製品黎,用而家啲domdom,杜記黎架,當然用得啦..............

仲以為係二戰 出土文物添

引用:
原帖由 navyjaa 於 26-7-2009 15:46 發表
仲以為係二戰 出土文物添
呢啲咁搶手既野通常一早用哂嘛.............

其實係伊悲都見過真既,不過好殘和好貴.............

二戰日軍都有..........叫突擊一番XD.........個名好有氣勢

引用:
原帖由 ZEKE 於 26-7-2009 16:26 發表
二戰日軍都有..........叫突擊一番XD.........個名好有氣勢
不如叫突擊炮仲好.............

引用:
原帖由 ZEKE 於 26-7-2009 16:26 發表
真係睇到打個 突 呀

引用:
原帖由 pz6666 於 26-7-2009 14:48 發表

其實係複製品黎,用而家啲domdom,杜記黎架,當然用得啦..............
有都過期啦 ...............

用黎練準繩度定係提昇士氣?

原因...歐州妹好靚,特別係法國妺......

引用:
原帖由 jeffreywo 於 26-7-2009 20:37 發表
原因...歐州妹好靚,特別係法國妺......
法國妹唔錯,德國南部既女仔都好正架..............

急起上黎會用呢D野架咩@@
你見日本係中國搞左咁多件野出黎就知應該唔賣得

引用:
原帖由 pz6666 於 27-7-2009 00:09 發表

法國妹唔錯,德國南部既女仔都好正架..............
北歐都好正, Finland 果邊會唔會有 d Russian 種 ?
醒個德國 Madam 比你.
Zu jeder Zeit
an jeder Ort
bleibt das Tun
der Menschen das qleiche

發新話題