17 12
發新話題

STAR G36 求教

STAR G36 求教

小弟買左支二手STAR G36返黎,但發現漏氣問題非常嚴重,爆左波箱CHECK左拍頭,氣缸頭無問題,換左條M120彈弓落去,但一面力都無,
因小弟無玩過STAR既槍,唔清楚該槍結構,我見個推彈咀同HOP-UP之間距離咁遠,請問是否正常?又該如何解決問題?感謝各位師兄.

附件

9-8-2009 11:42

9-8-2009 11:42

拉橋拉後左所以你味覺得距離遠囉

打下彈發,等推彈咀去返最前,望下推彈咀貼唔貼住HOPUP膠,如果有虛位就甘糸0面力拉
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

條線收好

學神 born to sleep...

star/ares hop up座先天漏氣,換套PGC hop up座一天光晒.............

OK,THANKS!!明天去買!
##呢張圖個推彈咀已經係最前架嘞

引用:
原帖由 118048 於 10-8-2009 00:33 發表
OK,THANKS!!明天去買!
##呢張圖個推彈咀已經係最前架嘞
咁你買定個G36用密氣咀都得喇

即係....推彈咀太短囉?

[quote]原帖由 learngod86 於 9-8-2009 13:39 發表
條線收好

引用:
原帖由 118048 於 10-8-2009 12:59 發表
star既G36我拆過,原裝係冇咁短

引用:
原帖由 118048 於 10-8-2009 12:59 發表
Yup, 你可試下 Deepfire.

無記錯star既拉橋整厚左, 定到最前時會後左架

最後用左馬記推彈咀+ 深火HOP UP膠+原裝HOP-UP座,超爽!!
反而PGC HOP UP座唔啱位,漏氣

pgc hop up坐係唔燧金屬果套??

邊到有得買?

好似壞左成個月囉喎

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 1-9-2009 20:07 發表
pgc hop up坐係唔燧金屬果套??

邊到有得買?
我有一套你要唔要吖?

17 12
發新話題