32 123
發新話題

突然奇想 人 性 值 何 價 ?

突然奇想 人 性 值 何 價 ?

返到屋企 睇返錄好既 某電視節目提到...

根本人人堅持既野, 只係差一個價
余c曼: 齋記係阿爸既心血黎嫁
黃子華: 400萬就話唔賣...如果係2000萬呢

比正常人都係咁
400萬好似唔係好多
2000萬呢就真係....
人 性 值 何 價 ?

歡迎大家講出意見

引用:
原帖由 navyjaa 於 14-8-2009 01:46 發表
返到屋企 睇返錄好既 某電視節目提到...

根本人人堅持既野, 只係差一個價
余c曼: 齋記係阿爸既心血黎嫁
黃子華: 400萬就話唔賣...如果係2000萬呢

比正常人都係咁
400萬好似唔係好多
2000萬呢就真係....; ...
世界好現實....
都係錢既問題...
有幾多人係可以唔比錢出賣自己....心照啦....
清官清官,咪又係價錢....你比得起我就唔信佢唔要

2000萬 的話我會要嫁
講到尾 錢就係萬惡之首

引用:
原帖由 navyjaa 於 14-8-2009 01:58 發表
2000萬 的話我會要嫁
講到尾 錢就係萬惡之首
但你唔可以無...

人命係唔值錢的野,人性算得係d 咩

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

黃子華呢套劇令我睇番電視........ .........

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-8-2009 02:02 發表
黃子華呢套劇令我睇番電視........ .........
我到係呀
好過 呢個電視台的 愛情劇

引用:
原帖由 navyjaa 於 14-8-2009 02:06 發表

我到係呀
X2

引用:
原帖由 navyjaa 於 14-8-2009 02:06 發表

我到係呀
即係乜野... ...get唔到....

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-8-2009 02:09 發表

即係乜野... ...get唔到....
你竟然get 唔到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 14-8-2009 02:10 發表

你竟然get 唔到
我好耐冇睇電視啦... .......
就係子華我睇左第一集..... .....實在太有道理啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-8-2009 02:12 發表

我好耐冇睇電視啦... .......
就係子華我睇左第一集..... .....實在太有道理啦
係佢d 劇先少有地睇下無記d劇

回覆 3# 的帖子

所以馬克思or共產主義係一個好完美ge野
係人ge心中冇$ e樣野
所有野都係大家ge~

但係冇可以完全實行的..................

引用:
原帖由 0608 於 14-8-2009 03:22 發表
所以馬克思or共產主義係一個好完美ge野
係人ge心中冇$ e樣野
所有野都係大家ge~

但係冇可以完全實行的..................
馬克斯主義係好,只係人執行得差

沈晚一次過睇返晒,依家好眼訓

32 123
發新話題