23 12
發新話題

NEW Slim PS3 !!!!

NEW Slim PS3 !!!!

http://asia.playstation.com/hk/en/ps3/consoleDetail/68220

For those have not bought yet.. it's time to buy !!

playstation同ps one的分別?
搞咩又出部細版呢?
咩都細d,係唔係平d 先?
"Mass: 3.2kg"
講mass咁得意

引用:
原帖由 louisli 於 2009-8-19 04:20 PM 發表
playstation同ps one的分別?
搞咩又出部細版呢?
咩都細d,係唔係平d 先?
"Mass: 3.2kg"
講mass咁得意
平左架啦,可惜我電視唔得,如果唔係我都會入,我要高清

薄型 PS3 預定 9 月首週在歐洲、北美與日本地區推出,價格較現行機種調降約 25 %,分別為 299 歐元 / 299 美元 / 29980 日圓,現行機種自 8 月 19 日起也會同步降價。

現行機種:寬 325mm × 高 98mm × 長 274mm 重 5.0kg
薄型機種:寬 290mm × 高 65mm × 長 290mm 重 3.2kg
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

咁姐係話舊機仲平D添啦應該......但係要玩正版, 玩窮人咩

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 16:26 發表

薄型 PS3 預定 9 月首週在歐洲、北美與日本地區推出,價格較現行機種調降約 25 %,分別為 299 歐元 / 299 美元 / 29980 日圓,現行機種自 8 月 19 日 ...
我都無膠清
但如果要入,我都係prefer 360先

引用:
原帖由 古勒比加 於 19-8-2009 16:28 發表
咁姐係話舊機仲平D添啦應該......但係要玩正版, 玩窮人咩
咁... 玩正版... 係應該架喎

引用:
原帖由 louisli 於 2009-8-19 05:21 PM 發表

咁... 玩正版... 係應該架喎
係囉,冇人買正版佢搵咩錢出新game先

PS3 Slim 正式在香港發佈,官方名稱為「輕薄版 PlayStation 3」,把以往全大階的「PLAYSTATION 3」改為「PlayStation 3」並加上「輕薄版」三字。

香港將與全球多個地方一樣,於九月一日作首賣。PS3 Slim 售價 HKD$2,399,約台幣$9,840。首賣詳情如下:

日期:2009年9月1日(星期二)
時間:12:00am 凌晨發售(排隊時間:8月31日 8pm)
地點:銅鑼灣京士頓街 9號 LCX - PlayStation PlayGround
*首賣將送出總值超過 HKD$2,000 的贈品

1. DUALSHOCK 3 無線控制器
2. 主機直立架
3. 新型雨傘
4. PS3 遊戲
5. 首賣站紀念 Tee(T-Shirt)
6. 4GB USB 記憶體(FlashDrive)

更新:首賣限定 200 部。首賣後各大賣場也同時發售,

"3. 新型雨傘"
點新型法?

引用:
原帖由 louisli 於 2009-8-19 05:38 PM 發表
"3. 新型雨傘"
點新型法?
贈品唔好咁高期望

引用:
原帖由 louisli 於 19-8-2009 17:20 發表

我都無膠清
但如果要入,我都係prefer 360先
Still no 膠清?!
buy la buy la~

引用:
原帖由 louisli 於 19-8-2009 17:38 發表
"3. 新型雨傘"
點新型法?
我出到魔法既話每件贈品每個版主一份俾你地研究又點話
不過唔知今年有無得拎

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-8-2009 16:26 發表

薄型 PS3 預定 9 月首週在歐洲、北美與日本地區推出,價格較現行機種調降約 25 %,分別為 299 歐元 / 299 美元 / 29980 日圓,現行機種自 8 月 19 日 ...
買個平平地既高清 1500有找

可惜我已經有部白色既PS3

岩岩尋晚八點左右sonyhk既代理已經突然 向各大分銷商發出預訂表格,相信首日貨量可以足夠應付需求有餘....(唔荒多人買啦 )
不過都提醒大家唔好心急購買,首日可能會出現小炒風.....已知第二批大貨會於首賣日後兩日到港.....
呀延提提你地.....合理價錢為$2350~定價,因為今次內部order出奇地早,所以應該唔會少貨,
加上歐美等同步,出口減少,外因素不足影響貨源如有炒風大家唔好急於一時

23 12
發新話題