32 123
發新話題

戰地風雲2 玩家請入

戰地風雲2 玩家請入

不如大家交流下

留下AC name同Msn
我AC: *N*=[P.C]=Benson.HK
MSN: benben2301@hotmail.com

其實下想問下,M203係點用?

講真,我玩左咁耐BF2都唔係好識就M203個reticle,我多數玩spec ops/ medic所以多數用grenade,而且BF2入面枝M16唔算太好用,所以連帶M203都少用。樓主岩岩開始玩BF2?

只用載具的人路過

引用:
原帖由 tinmeigut 於 30-8-2009 14:49 發表
講真,我玩左咁耐BF2都唔係好識就M203個reticle,我多數玩spec ops/ medic所以多數用grenade,而且BF2入面枝M16唔算太好用,所以連帶M203都少用。樓主岩岩開始玩BF2?
唔係呀,都玩左1年la,不過玩左咁耐,就係咁識用M203

我想問.....點UPDATE隻GAME

引用:
原帖由 mujiadam 於 30-8-2009 17:20 發表
我想問.....點UPDATE隻GAME
去google揾下bf2 patch, download落黎安裝

最新好似係1.41...

M203絕對係名牌花灑

我係BF2係長年既ANTI-TANK , 通常好多人都睇小左ANTI-TANK既威力, 有時候後成TEAM人都無一個係ANTI-TANK, 當裝甲死晒之後就只有SPECIAL OPS既C4可以反裝甲... (不過對熟手既TANKER, 殺SPECIAL OPS好易) , 而且ANTI-TANK係CQB時既威力強大, 而且可以反裝甲目標同空中目標, 所以我都好常用ANTI-TANK,

之後常做既就係MEDIC, 當你成TEAM人同人地成TEAM人互片時, 一個MEDIC救返個DOWN左既TEAMATE, 即係間接殺左對方一個人, 好有用架! 而且好多時做MEDIC都可以囉到第一咁制.

至於載具, 比起直昇機同戰機, 我鍾意坦克, 熟用既話, 除左戰機之外咩都可以反!

大家係純正版本定係網上免費「試用版」?

純正版本

引用:
原帖由 b1e6n8 於 31-8-2009 12:51 發表
純正版本
邊樹有得買
我見有2142
係大陸見到廉價版
幾十蚊有交易 有哂cd key

而家係唔係要買合版先上到網同人打 ?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 31-8-2009 17:53 發表

邊樹有得買
我見有2142
係大陸見到廉價版
幾十蚊有交易 有哂cd key

而家係唔係要買合版先上到網同人打 ?
去黃金30蚊隻la

bf2只有狙擊槍、坦克、戰機有用
直昇機,悍馬,裝甲車都係冇用
之前試過-6用m95射死個直昇機機司

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-8-2009 19:34 發表
bf2只有狙擊槍、坦克、戰機有用
直昇機,悍馬,裝甲車都係冇用
之前試過-6用m95射死個直昇機機司
呢d野睇個機師功力啦,用直昇機殺人都機好玩嫁

32 123
發新話題