20 12
發新話題

G&P Magpull 金身無上彈位 ???

G&P Magpull 金身無上彈位 ???

我 原 本 有 支 TM SR16﹐ 今 日 買 左 G&P Magpull 金 身 ﹐ 結 果 發 現 無 上 彈 位..... 點 解 會 o甘 ?? 可 以 點 樣 ?

何謂 上 彈 位

引用:
原帖由 player25 於 21-11-2009 22:23 發表
我 原 本 有 支 TM SR16﹐ 今 日 買 左 G&P Magpull 金 身 ﹐ 結 果 發 現 無 上 彈 位..... 點 解 會 o甘 ?? 可 以 點 樣 ?
我用汽水罐剪咗一塊...中間開個拱門形嘅口。。在係兩邊鉆兩個孔俾螺絲入...
跟著用D鋼膠將塊嘢固定係個金身度....勉強用到..不過就好丑樣...

回覆 3# 的帖子

下 ????? 有 無 搞 錯 ????  我 o甘 貴 買 返 黎 無 用 ????

條 友 迷 欺 騙 人 ?? 又 話 For TM 用 ok !!!!

引用:
原帖由 player25 於 21-11-2009 22:45 發表
下 ????? 有 無 搞 錯 ????  我 o甘 貴 買 返 黎 無 用 ????

條 友 迷 欺 騙 人 ?? 又 話 For TM 用 ok !!!!
其實我都唔系好明點解冇果塊嘢...想問好耐...

Ching係唔係講緊圖中colt logo上面果個部份?...

因為用一體HOPUP
果塊嘢係無用

引用:
原帖由 Kane 於 21-11-2009 23:03 發表
因為用一體HOPUP
果塊嘢係無用
哦!明白了!多謝Ching解答~

想問多句...咁係唔係只要買翻個一體hop up座換上去就ok?
THX~!

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 21-11-2009 23:06 發表

哦!明白了!多謝Ching解答~

想問多句...咁係唔係只要買翻個一體hop up座換上去就ok?
THX~!

但佢個金身無送一體hop up?

引用:
原帖由 Kane 於 21-11-2009 23:09 發表

但佢個金身無送一體hop up?
嗯..哩個要樓主Ching先知啦..maybe係二手金身..?

不過即係話一體hop up冇散賣嘎?

引用:
原帖由 dkmaorusamuk 於 21-11-2009 23:12 發表

嗯..哩個要樓主Ching先知啦..maybe係二手金身..?

不過即係話一體hop up冇散賣嘎?

引用:
原帖由 Kane 於 21-11-2009 23:13 發表

I C~~

多謝Ching指教!

一體hop up ???? 我 既 吾 系 二 手 ﹐ 怪 吾 知 得 點 解 會 跟 一 Set hop up 件 喇 。 。

附件

21-11-2009 23:23

引用:
原帖由 player25 於 21-11-2009 23:21 發表
一體hop up ???? 我 既 吾 系 二 手 ﹐ 怪 吾 知 得 點 解 會 跟 一 Set hop up 件 喇 。 。
網度轉貼一張圖...一體hop up~   

小弟都係岩岩先知道...

引用:
原帖由 player25 於 21-11-2009 23:21 發表
如果你咁簡單都諗唔明點裝
你不如比錢槍店同你裝

20 12
發新話題