19 12
發新話題

唔知大家有無買女朋友2號

有d c兄就話g10分分鍾好過女朋友2號
唔知大家覺得女朋友2號值唔值禁貴

sorry師兄, [女朋友2號]即係邊部??
GF2?? 出咗喇咩? 定你想講G11 >> 1+1=2??

眼光光~

you mean EP-2?

what is 女朋友2號 ? Mary ?
我的兄弟如下 :
Canon 5D
Canon 24-105 L IS USM
Canon 70-200 f/4 L IS USM
Canon TS-E 24mm f/3.5 L
Canon 85mm f/1.8
Sigma 150mm F2.8 APO MACRO
Tamron 500mm F8 Reflex
HELIOS40 1.5/85mm
Metz 58 AF-1 digital
Gitzo 1940
http://www.ThxChing.com

引用:
原帖由 ATM 於 22-12-2009 09:24 發表
you mean EP-2?
G10唔會好得過EP2下嘛...  我都估佢係講g11

仲以為出GF2....

引用:
原帖由 p0213038 於 21-12-2009 22:50 發表
有d c兄就話g10分分鍾好過女朋友2號
唔知大家覺得女朋友2號值唔值禁貴
GF1 OR EP2???

咁快有GF-2???唔係咁咁狗啊MA~我買左部EP1唔夠一排就出EP-2~都已經唔係咁開心架喇~!!!

出完gf1之後果幾個月就出左gf2啦
e+ d gf1比人掟晒出街,二手野都唔洗5千

引用:
原帖由 p0213038 於 22-12-2009 17:22 發表
出完gf1之後果幾個月就出左gf2啦
e+ d gf1比人掟晒出街,二手野都唔洗5千
師兄, 你問得人[有無買女朋友2號], 即係話出面有得賣...
咁即係邊部, 如果你問人有冇買到一部你估計幾個月後會出的機, 我真係唔知你想要咩答案, sorry for my 認真.

定係師兄已經見到GF2的真身? 咁犀利, 師兄屋企有叮噹??

眼光光~

雖然我覺得咁樣回 post 好無禮.....但我真係要講一句........都唔知樓主開個Topic黎講o物Q.....
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

有冇師兄同我一樣身處係2009年12月22日呢個時空, 係咪我有問題, 誤闖左一個唔屬於呢個時空既Forum

我覺得原po講緊既係EP1同EP2....

引用:
原帖由 Pvt.King 於 22-12-2009 21:51 發表
有冇師兄同我一樣身處係2009年12月22日呢個時空, 係咪我有問題, 誤闖左一個唔屬於呢個時空既Forum
我都係呢個時空的~ 係我呢個時空, 係冇一部相機的花名叫女朋友2號....
眼光光~

may be he have lot of girl friend so need to build up a code name system.....GF1 GF2 GF3 bababa....

學神 born to sleep...

19 12
發新話題