38 123
發新話題

《使命召喚7》被傳轉入越南戰爭講士兵故事

《使命召喚7》被傳轉入越南戰爭講士兵故事

《現代戰爭2》的確將《使命召喚》系列帶入了一個新的高度,關於下一作的話題自然也火熱起來。之前盛傳的越南戰爭最近終於得到了證實,根據國外PlanetXbox360的消息,這次《使命召喚》系列將會以美國人最難以忘懷的越南戰爭作為主要內容。

目前還沒有官方方面的表態,不過此話題已經由來已久,《使命召喚7》在內容上可能與二戰結束之後的“冷戰”具有密切的關係,除了越南之外,玩家可能還有機會深入古巴、非洲、中亞等美蘇爭霸的重點地區進行作戰。

根據消息靈通人士透露,《使命召喚7》可能在製作目的上與《現代戰爭2》不同,前者將力圖向越戰電影靠攏,試圖講述士兵之間的感人故事,而《現代戰爭2》主要負責向人們展示當代戰爭的真實面貌。

坐休伊入林打共仔 ....燃燒彈...迷途陷阱...m16...ok期待bo

希望唔好好似 Battle Field 2 咁走火入魔出 2142 啦
出完現代又玩懷舊 , 懷舊完又番黎現代遲早出事...搞搞下又打死光槍就唔洗玩 lu

引用:
原帖由 亞延 於 9-1-2010 01:23 發表
《現代戰爭2》的確將《使命召喚》系列帶入了一個新的高度,關於下一作的話題自然也火熱起來。之前盛傳的越南戰爭最近終於得到了證實,根據國外PlanetXbox360的消息,這次《使命召喚》系列將會以美國人最難以忘懷的越 ...
其實韓戰先好

引用:
原帖由 alien_wong 於 9-1-2010 01:29 發表
希望唔好好似 Battle Field 2 咁走火入魔出 2142 啦
出完現代又玩懷舊 , 懷舊完又番黎現代遲早出事...搞搞下又打死光槍就唔洗玩 lu
Call of Duty 8: Gundam Warfare

引用:
原帖由 ZaMaR 於 9-1-2010 01:43 發表

Call of Duty 8: Gundam Warfare
i like this

其實COD系裡係唔係兩個grouop輪流黎出?一個系IW~唔記得另一個係咩....
主題上好似都係新舊時代輪流轉....
感覺好似IW出嘅幾個作品整體上要好好多bo。。。。

單數"收皮"雙數"收錢"丫嘛...

學神 born to sleep...

其實我好想有D可以打韓戰既game...50'呢段時間.. 好多時會比人違忘左...

我都想打韓戰
不過原因係無論做邊一方都有得殺韓國人

引用:
原帖由 sunny2014 於 9-1-2010 09:22 發表
我都想打韓戰
不過原因係無論做邊一方都有得殺韓國人
我唔想打韓戰就係因為無論做邊一方都要殺韓國人
家下內戰同胞自相殘殺好好玩咩

越戰都好吖反正無噤悶

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

越戰都唔錯ar...
有得玩下m60

好期待~! 實在太少越戰題材的遊戲啦
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

出下出下 會唔會去到 南北戰爭 ??

引用:
原帖由 navyjaa 於 9-1-2010 14:57 發表
出下出下 會唔會去到 南北戰爭 ??
南北戰爭出到去真係等死... 唔會出下出下出到無"傷"咁一打1000掛?

38 123
發新話題