21 12
發新話題

BRITISH ARMY MTP

OLD NEWS IS SO EXCITING

回覆 2# 的帖子

又唔好咁講..............話晒呢段 video BBC都係上星期先播出, 唔算 old news
British 4th Armoured Brigade

都估到佢會係smock既衫袖加魔術貼,不過點解有d好似得一邊有........點解唔索性加個頪似ubacs既袖袋.有d兵好早已經自己用ubacs既袖袋改落沙smock到
有時d英佬嘢真係估佢唔到

Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

MTP
delete

唔知幾時可以買到?

MTP 嘅Rank side在ebay 已有貨
衫褲可能要等多一陣才買到
不知是否祖國貨?

引用:
原帖由 lamwk00 於 22-3-2010 18:20 發表
又唔好咁講..............話晒呢段 video BBC都係上星期先播出, 唔算 old news
你估幾耐才全軍換晒?

回覆 8# 的帖子

我估最快都要2年時間
British 4th Armoured Brigade

MTP好核特呀!!

引用:
原帖由 傻仔 於 22-3-2010 22:31 發表
MTP好核特呀!!
時間可以沖淡一切

可能一早己經接受左mc, 所以覺得呢隻花好靚.
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 B20_hk 於 22-3-2010 20:00 發表
MTP 嘅Rank side在ebay 已有貨
衫褲可能要等多一陣才買到
不知是否祖國貨?

http://i.ebayimg.com/11/!Bo1)9jQCGk~$(KGrHqEOKi0EuZfn,Ki5BLpF-stsVg~~_12.JPG
Are u sure this is MTP??? or just a Fuxking MC pattern?????
the colour....like MC more than MTP........

引用:
原帖由 fire23wong 於 22-3-2010 22:34 發表

時間可以沖淡一切
當年由五顏六色的軍服轉為卡其色時, 一樣好多人反對.
由綠色轉DPM時一樣有好多人持受不來.
人腦的運作速度可以好快, 但人的思維就要好多的時間去慢慢改彎!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

Contactleft個page寫明係用Multicam布做, 唔係MTP布喎...
果日見到都差D買左返黎...

[quote]原帖由 B20_hk 於 22-3-2010 20:00 發表
MTP

21 12
發新話題