42 123
發新話題

內衣少女

內衣少女

第一次自己帶影樓燈上深圳用,第一次拍內衣,第一次出到咁多相

不過原來內衣很難影得好,.點影都好像太色情..................

先貼幾張先......大家如有興趣想睇落去,就用行動回post話我知la..

本帖最近評分記錄
  • HugoLaLaLa 威望 +30 識嘆! 10-4-2010 00:55
  • HugoLaLaLa 金錢 +30 識嘆! 10-4-2010 00:55
  • louisli 威望 +30 相片分享 7-4-2010 23:09
  • louisli 金錢 +30 相片分享 7-4-2010 23:09
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

1,3,5唔錯,
2,4有d海水味
試下model第高手,對鏡頭裝可愛,我相信唔錯...

引用:
原帖由 亞龍 於 6-4-2010 01:54 發表

不過原來內衣很難影得好,.點影都好像太色情..................

同另一d 道具去化淡,可以影佢穿內衣去化妝,睇書之類之類,或者當影fashion處理
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

都唔怪得龍哥..........只能怪model身材太好.............

如果多d可愛動作,應該會降低海水味

不過...實在太正LA個Model.....

但係從我呢d 90後泥睇....點都係色情嫁

事後有冇去食飯先

貼兩張自己喜歡的

本帖最近評分記錄
  • HugoLaLaLa 威望 +30 我都很喜歡~ 10-4-2010 00:56
  • HugoLaLaLa 金錢 +30 我都很喜歡~ 10-4-2010 00:56

下次影Dcasual 屋企 feel D 嘅

引用:
原帖由 ATM 於 6-4-2010 12:21 發表
下次影Dcasual 屋企 feel D 嘅
下次係咪4月18??

引用:
原帖由 亞龍 於 6-4-2010 12:27 發表

下次係咪4月18??
聽講包sir唔去

引用:
原帖由 ATM 於 6-4-2010 14:47 發表

聽講包sir唔去
包sir唔去,我地都去得架......唔係一早約左表妹咩??

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 6-4-2010 02:20 發表
如果多d可愛動作,應該會降低海水味

不過...實在太正LA個Model.....

但係從我呢d 90後泥睇....點都係色情嫁

事後有冇去食飯先
我唔覺喎 , 其實相對地已經好保守, 我個人覺得ok唔過火囉. (o岩o岩睇晒成個相薄.....除非你有d更sexy既未放上去另計)

其實我都好想試下影人像.....

色情呢d野,係在乎個人點去睇
就算model著成點,係某d人腦海之中咪又係一件不留!

p.s:如果係加道具去淡化,個人建議用情景,如做面膜,試衫等

遲D.....我仲大考驗....係要影nude唔海水......

引用:
原帖由 queen 於 6-4-2010 23:36 發表
遲D.....我仲大考驗....係要影nude唔海水......
你的心態係點,都反映o係張相,你唔咁諗的d相自然唔會咁
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-4-2010 00:32 發表

你的心態係點,都反映o係張相,你唔咁諗的d相自然唔會咁
呢樣真係要考吓自己.......我哋呢D百佳, 睇得太多日本嘅參考書........好多post/構圖入晒腦....呢次就係要睇吓自己得唔得.....

42 123
發新話題