21 12
發新話題

Call of Duty: Black Ops 18/5 New Tralier

Call of Duty: Black Ops 18/5 New Tralier

http://www.youtube.com/watch?v=SGry--Zm5qA

18/5新出tralier, 劇情好似幾刺激緊張, 由越戰到美蘇冷戰的black ops...好似仲有十字弓用?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

好似超正wo
看來要買過部電腦了!

looks nice

我見到架SR-71呀!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

0:12個光頭佬咁似布斯.韋利士ge......

越戰題材的PC GAME 真係好小....
Call of Duty 出手啦

時代不明,一時越戰,一時又其他.....

Bio4 Ada 果支
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

越戰定冷戰,支槍都錯.....
九十年代先有平頂上機匣.....
仲有,冇輔助推機柄係冇平頂上機匣

一開波枝K仔都有問題
e個前握把係冇量產........

9.11出game
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 阿堅 於 19-5-2010 22:01 發表
越戰定冷戰,支槍都錯.....
九十年代先有平頂上機匣.....
仲有,冇輔助推機柄係冇平頂上機匣
都話明black ops...你做咩咁認真?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2010 22:08 發表

都話明black ops...你做咩咁認真?
唔認真得架咩
雖然都係玩老反.....

引用:
原帖由 阿堅 於 19-5-2010 22:11 發表

唔認真得架咩
雖然都係玩老反.....
咁認真好易老..

其實成個 故事 係講咩嫁 !!??
會唔會好似 刺客信條咁....
有部機器 可以睇返以前的記憶呢 ??

引用:
原帖由 一等兵 於 19-5-2010 22:05 發表
9.11出game
我都想係9月阿  應該係11月9日出, 分別有PC, XBOX360, PS3, 和Wii版本
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

21 12
發新話題