29 12
發新話題

[絕地之反擊]PSP大難了~任記E3公告立體手提N3DS,3D畫像遠超WII

[絕地之反擊]PSP大難了~任記E3公告立體手提N3DS,3D畫像遠超WII

http://www.nintendo.co.jp/n10/e3_2010/index.html

3DS上MON分析率為400*240,下MON戚 320*240
卡帶最大容量為2GB

死喇死喇...PSP呢次食屎喇

回覆 1# 的帖子

PSP食屎 long long time ago................

引用:
原帖由 d.s 於 17-6-2010 02:04 發表
PSP食屎 long long time ago................
講產量其實DS老早已經將PSP視如無物....絕地係指本地市場,大市好睇好佢前境
而家行SHARP新3D MON...高度3D立體畫質加上一如以往既大廠護航,只要MHP呢類對戰遊戲群起
加上一向NDS都係容易入侵既系統....香港好快由PSP主導轉為N3DS
好戲好戲呀

2GB帶....

引用:
原帖由 khkenny2 於 17-6-2010 02:30 發表
2GB帶....
已經同PSP匹敵 ...無記錯FF同MGS PW都係近2GB

其實好多男仔玩PSP,只係因為某D遊戲只係得PSP有。

你試下咩鐵拳6,WINNING唔知幾多係NDS度出。

班仔早就玩晒

但照道理
$ONY應該係一年出一部新PSP先正常
今次E3無,我估係想留待下次TGS先出
就算佢原本唔係咁諗
N3DS來勢洶洶咁,點都會迫到佢地生部PSP2出黎

DS向來都係女性玩家較多
我覺得係市場佔有率上面仲有得鬥

我仲玩緊NDSL...
姑且睇下有無PSP2先

PSP同3DS點比 比就應該比PSP2啦~
手提機啲畫質都甘 遊戲開發成本咪高咗好多?
甚至可能比得上家用機, 啲廠商又肯唔肯為手提機比咁多呢?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 亞延 於 17-6-2010 02:50 發表

已經同PSP匹敵 ...無記錯FF同MGS PW都係近2GB
UMD2gb都無, 得1.8gb咋
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

MUST BUY!!!

引用:
原帖由 Gabriel2342 於 17-6-2010 20:02 發表
PSP同3DS點比 比就應該比PSP2啦~
手提機啲畫質都甘 遊戲開發成本咪高咗好多?
甚至可能比得上家用機, 啲廠商又肯唔肯為手提機比咁多呢?
可能多左人在車上打機打到嘔

引用:
原帖由 louisli 於 17-6-2010 22:30 發表

可能多左人在車上打機打到嘔
應該可以唔開3D玩既

PSP都係時候進化啦

29 12
發新話題