發新話題

[日本通]有無人知而家東京仲有無夜班機?

[日本通]有無人知而家東京仲有無夜班機?

上次去札榥book機位時佢話成田開始唔做夜航,我想知係只係國內線定全場零升降?
小弟想下個月去3d2n…所以上黎討論下,大家有無此經濟呢

一定有,除非冇!

多的info得唔得呀......上年年底我搭過JAL去羽田.....朝早6點落地......夜晚8點起飛返黎.....

To my understanding, they are reducing the flights from Narita to Chitose

But at the same time, Haneda is offering hourly flight up to Chitose until midnight

Hope that helps

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 18:09 發表
多的info得唔得呀......上年年底我搭過JAL去羽田.....朝早6點落地......夜晚8點起飛返黎.....
我意思係如果而家買機票仲有無清晨1:30飛東京果班機,因為有次有staff同我講年中之後成田起新航廈,之後都唔會有夜航
我想知堅定流

回覆 5# 的帖子

十月就無

引用:
原帖由 亞延 於 6-7-2010 18:40 發表

我意思係如果而家買機票仲有無清晨1:30飛東京果班機,因為有次有staff同我講年中之後成田起新航廈,之後都唔會有夜航
我想知堅定流
一點半JAL果架係落羽田唔係成田喎........

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 20:58 發表

一點半JAL果架係落羽田唔係成田喎........
宜家仲有JAL???

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 6-7-2010 23:30 發表

宜家仲有JAL???
有.....岩岩去左JAL睇過....10月30號都有早機........11月就係飛成田......

JL028  dp:  HONG KONG,HONG KONG Hong Kong(HKG)  30 Oct  01:35 777 - N N Non stop  
ar:  TOKYO,JAPAN Tokyo Haneda(HND)  06:45  
Executive Class・・・*SEASONS* MAGIC 3 SKYLUX Click here for detail
Economy Class・・・MAGIC-3/PERSONAL TV Click here for detail

JL736  dp:  HONG KONG,HONG KONG Hong Kong(HKG)  01 Nov  10:30 767 - O O Non stop  
ar:  TOKYO,JAPAN Tokyo Narita(NRT)  15:15  
Executive Class・・・*SEASONS* MAGIC 3 SKYLUX Click here for detail
Economy Class・・・MAGIC-3/PERSONAL TV Click here for detail

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 23:37 發表

有.....岩岩去左JAL睇過....11月就係飛成田......
但係11月打後係咪再無夜航去東京 ...咁都好大件事...頭尾果日都俾左佢

引用:
原帖由 亞延 於 6-7-2010 23:39 發表

但係11月打後係咪再無夜航去東京 ...咁都好大件事...頭尾果日都俾左佢
我估係啦.....

http://www.jal.com.hk/zhhk/haneda/tch/

2010年6月23日∼2010年7月15日
(香港出發至東京羽田的航班由6月24日開始)  
出發地 航班編號 航班 起飛時間 到達時間 目的地
香港 JL028 每日 01:20 06:30 東京羽田
東京羽田 JL027 每日 20:30 00:05 (翌日) 香港

2010年9月1日∼2010年9月17日
(香港出發至東京羽田的航班由9月2日開始)  
香港 JL028 星期一、五、六 01:35 06:45 東京羽田
東京羽田 JL027 星期四、五、日 20:45 00:20 (翌日) 香港

2010年7月16日∼2010年8月31日, 2010年9月18日∼2010年9月29日
(香港出發至東京羽田的航班由9月19日開始)  
香港 JL028 每日 01:35 06:45 東京羽田
東京羽田 JL027 每日 20:45 00:20 (翌日) 香港

發新話題