29 12
發新話題

實拍國軍槍決日本戰犯全程

實拍國軍槍決日本戰犯全程

中華民族萬歲!!!!!!!!!

槍決咁著數?  用石仔掟死佢先啱
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

殺咁多人
就咁槍決好似便宜左佢!

好人D,凌遲算啦

大快人心

好多年前已聽過有兩個仆街日本仔響南京玩"百人斬", 到今日先知呢兩個獸行畜牲的下場, 真係天網恢恢.

不禁有種心痛...再次向被傷害既人致敬  rip

槍決太仁慈了, 應該凌遲甘慢慢折磨佢地至死

界個傷口...加d鹽上去暈左用水潑醒佢之後再重複步驟......
最後張佢埋係個地洞入面只係突出個頭再係頭開一小個傷口跟手倒d水銀入去
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 13-8-2010 12:10 發表
界個傷口...加d鹽上去暈左用水潑醒佢之後再重複步驟......
最後張佢埋係個地洞入面只係突出個頭再係頭開一小個傷口跟手倒d水銀入去
嘩!係你自已度出黎?定係中國古代既刑罰!

如果你做祕密警察,冇人吾可以不召供!

引用:
原帖由 hang2 於 13-8-2010 13:04 發表

嘩!係你自已度出黎?定係中國古代既刑罰!

如果你做祕密警察,冇人吾可以不召供!
水銀果個梗係唔係我諗啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 13-8-2010 15:54 發表

水銀果個梗係唔係我諗啦
滿清十大酷刑,之前個人就會骨同肉分開,真係好殘忍,但係對付果d人渣益左佢地la

引用:
原帖由 一等兵 於 13-8-2010 15:54 發表

水銀果個梗係唔係我諗啦
你想以其人之道還自其人之身???

一槍咁殘忍
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

29 12
發新話題