23 12
發新話題

馬記G17(改PGC VS Guarder鋼)

馬記G17(改PGC VS Guarder鋼)

改晒。。無セ野好再改

附件

16-10-2010 10:45

本帖最近評分記錄
  • -l- 威望 +5 相片分享 16-10-2010 23:21
  • -l- 金錢 +5 相片分享 16-10-2010 23:21

有無毒得咁交關.........支燈

好正呀

新款  Guarder 係咪唔洗"汁"??? 直上?

CNC Guarder 直上...

咁睇黎吉打呢次真係返身之作wo

唔該C兄!~ 同想問下幾$

$!!%)

圖既上面支g17係PGC滑架,下面係GUARDER嗎?

順便我想問下呀..我支都係馬記+guarder鋁slide(幾年買的)
買果時已經發現每次打完槍,拆開個滑架都會見到滑架既"屑"一絲絲係支槍入面...
吾知係咪呢個原因..令支槍既下身同個slide係前面槍頭一直都有縫隙 用手按一按佢會合埋 但按下個拉雞就彈番起,射射下又會合番埋..
各位人兄知5知物解究呢..?

引用:
原帖由 sumist 於 21-10-2010 02:42 發表
順便我想問下呀..我支都係馬記+guarder鋁slide(幾年買的)
買果時已經發現每次打完槍,拆開個滑架都會見到滑架既"屑"一絲絲係支槍入面...
吾知係咪呢個原因..令支槍既下身同個slide係前面槍頭一直都有縫隙 用手按一 ...
可能係下前後螺絲問題....

我會中意下面果支用返上面果隻滑架

回覆 10# 的帖子

下前後羅絲係指回膛彈弓對正下面果粒嗎?

幾年前的吉打Slide不是CNC的。。Casting係無禁襟用。。。若原装零件無セ煽
買個PGC slide La

支持一下 雖然不是G17
有誰知道MARUI G18如何安裝真後SIGHT?
想買這

回覆 13# 的帖子

我都打算換pgc slide
d人話pgc slide有7075鋼, 好似係硬d   吾知係咪好d呢?

23 12
發新話題