18 12
發新話題

[認真] 查實香港人驚過幾多唔應該驚的野??

查實香港人驚過幾多唔應該驚的野??

記得的有天文現象的9星連珠,大十字,所謂離地球最近的黑洞,"超級月亮"
同人為有關的就歐洲粒子對撞

其他重有d咩??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

盲搶鹽

Exemplo ducemus
[img][/img]

諾斯特姆大預言
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 20-3-2011 00:07 發表
記得的有天文現象的9星連珠,大十字,所謂離地球最近的黑洞,"超級月亮"
同人為有關的就歐洲粒子對撞

其他重有d咩??
諗起個粒子對撞,霍金大大同果D科學家說
「我同你賭100蚊,我話果舊野會唔WORK」
結果,佢就咁多左一舊水啦~

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 marcooo 於 20-3-2011 00:21 發表
仲要係尼個計法有錯  真正既2010早就過左都仲去信

香港人係野都驚架啦

太平山龜石

1999/2000世界沒日?

引用:
原帖由 Paul 於 20-3-2011 01:13 發表
太平山龜石
爬左咁多年都冇郁過
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sam524 於 20-3-2011 01:14 發表
1999/2000世界沒日?
仲有1993&1997????

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 20-3-2011 01:21 發表

其實年年都係世界沒日...

我覺得其實都係D報紙佬亂咁寫, 根本無幾多個人驚......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

預到不能確定的情況, 驚, 害怕, 擔心都是好正常.....
但係我們好像不懂得如何面對, 於是人做咩, 就做咩去平衡心理!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 20-3-2011 01:21 發表

過完2012又會有人話2015, 根本呢家野仲密過閠年

03年沙士時
2月幾香港人重笑大陸人煲醋
3月幾香港就爆沙士

日本人有防災意識
中國人有危機意識

18 12
發新話題