40 123
發新話題

越南公布中國巡邏艦南海驅逐越南探油船照片

越南公布中國巡邏艦南海驅逐越南探油船照片

唔開炮炸船算好啦
哈哈

反骨越南仔又偷野啦

佢地班人咁中意樹中指
係就叫中國海軍上船拉人
斬晒佢地8隻手指流低兩隻中指先放佢走

點解係釣魚台冇咁威架

引用:
原帖由 hkncnc 於 1-6-2011 00:53 發表
點解係釣魚台冇咁威架
同感, 鈎魚臺一艘海監船都冇~~~~

老毛派兵幫胡志明打美佬時, 中國自己都無啖好食!
南越被佔後, 仲搞到難民通處走!
死人英佬又懶大方, 宣佈香港為第一收容港!
好心佢地就咪搞咁多事啦! 不過睇黎佢地可能有人背後撐腰咁!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 1-6-2011 10:01 發表
老毛派兵幫胡志明打美佬時, 中國自己都無啖好食!
南越被佔後, 仲搞到難民通處走!
死人英佬又懶大方, 宣佈香港為第一收容港!
好心佢地就咪搞咁多事啦! 不過睇黎佢地可能有人背後撐腰咁!
有邊鬼個會撐佢腰呀 ~屎佛鬼~~
如果魔法是真,哪就是科學

引用:
原帖由 leong556 於 2-6-2011 22:28 發表

有邊鬼個會撐佢腰呀 ~屎佛鬼~~
有人撐有咩出奇? 這等無恥下流反骨仔!

當年老毛撐佢打美佬.
跟住蘇聯撐佢反中國.
如今有人撐拒挑釁中國絶有可能!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

老老實實,,,每次諗番起都喺度怪蔣介石
點解你要打輸

引用:
原帖由 WTF01 於 2-6-2011 22:54 發表
老老實實,,,每次諗番起都喺度怪蔣介石
點解你要打輸
最弊輸又輸唔晒, 輸剩個寶島,

輸清光而家就唔使煩, 令美國係中間成日搞搞震, 係台海空領域自出自入.

如果內戰果陣,,,美佬肯幫拖就唔洗咁煩

引用:
原帖由 WTF01 於 2-6-2011 23:14 發表
如果內戰果陣,,,美佬肯幫拖就唔洗咁煩
你當俄仔死架,

美佬針未吉到肉, 一向出錢唔出力.

果陣蔣介石要求支援,,,美佬一句大局己定........(無言)

引用:
原帖由 WTF01 於 2-6-2011 23:20 發表
果陣蔣介石要求支援,,,美佬一句大局己定........(無言)
無援仲好,到時出現註華美軍點算
如果魔法是真,哪就是科學

40 123
發新話題