16 12
發新話題

再睇J-20

再睇J-20

未砌好吖?
跌左野咁喎

我唔識流體學,我只係覺得對比美國F22,殲20對翼再加大面積既話,比例上靚仔啲。

回覆 3# 的帖子

打仗既野下下講靚仔咩?一切都要實用為先架啦
NO COMPROMISE!

個形睇落都唔錯
步槍--M16A4
Sniper--M107A1
Machine gun--M60E3
手槍--M1911A1
Sub-machine gun---MP5A5

祖國設計嗎? 又幾靚仔喎

Ummm...MMD.....

?囧??囧??囧??囧??囧?
?囧??囧??囧??囧??囧?

同我開.........

我係度諗...呢架分分鐘...只係技術驗證機....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-6-2011 22:37 發表
我係度諗...呢架分分鐘...只係技術驗證機....
正常呀....正常黎講都應該會.....但係強大既我國會唔會因為依家網上資太流通,搵到門路可以一步登天就冇人知啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-6-2011 22:41 發表

正常呀....正常黎講都應該會.....但係強大既我國會唔會因為依家網上資太流通,搵到門路可以一步登天就冇人知啦
好期待突然出幾款用相同技術,不同種的機體...嚇都嚇死d周邊國仔∼

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-6-2011 22:41 發表

BT 或 FOX 左成張F-35設計圖

http://www.youtube.com/watch?v=kfGPqfR9V5Y
Summary video of J20 from Fans
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 Paul 於 30-6-2011 04:37 發表

BT 或 FOX 左成張F-35設計圖
好內之前 美國國防步 主電腦被黑客入侵 F35的設計圖被偷 黑客的IP地址是中國
新聞又講加

引用:
原帖由 nec338 於 10-7-2011 16:33 發表

好內之前 美國國防步 主電腦被黑客入侵 F35的設計圖被偷 黑客的IP地址是中國
新聞又講加
有能入侵咁高機密既電腦, 仲會用自己個IP嗎?

16 12
發新話題