發新話題

吹水~~~其實一支槍會興到幾耐?

吹水~~~其實一支槍會興到幾耐?

以ak 47同 ar15為例
到3-40年後,仲會唔會興,當然唔係講緊而家咁
1911過左成100年都仲咁多人玩

一支槍大把人用實興

睇下到時美軍個槍庫清晒d舊貨未

(麻美學姊還在用幾百年前的燧發槍)

冇話一定用刑幾耐...
一支好用o既槍就一定有人仲用...
但如果軍用黎講,只要一日未有取代就一日都仲用佢...

呢D一代經典,就算ACR都有唔少AR既影子

個人認為世界上沒有完美的武器,只有最適合該戰場和環境的武器,M14就是一個好例子.

引用:
原帖由 mouselkm 於 8-7-2011 14:51 發表
個人認為世界上沒有完美的武器,只有最適合該戰場和環境的武器,M14就是一個好例子.
唔知過左幾10年後仲會唔會用firearm=.=
我驚會用laser (外星人)

引用:
原帖由 carltam 於 8/7/2011 15:17 發表

唔知過左幾10年後仲會唔會用firearm=.=
我驚會用laser (外星人)
盲神襲地球

"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

LASER就唔會,不過係好似高達個D激光野

引用:
原帖由 jackieyue 於 8-7-2011 15:23 發表

盲神襲地球

全球暗kill!繳你個械!青你個蛙!

引用:
原帖由 raywong106 於 8-7-2011 15:42 發表
LASER就唔會,不過係好似高達個D激光野
LASER米姐係激光

引用:
原帖由 carltam 於 8-7-2011 13:12 發表
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 carltam 於 8-7-2011 13:12 發表
系列本身係好既就會多人用...

不過都當然要睇下用果個國家係邊個啦
鵰。豹。狸。獅。狒

我個人認為都係隨心所欲~~自己最中意用邊把咪邊把囉~~~

引用:
原帖由 faihk 於 8-7-2011 16:33 發表

LASER米姐係激光
到時咪見光死~~~

發新話題