34 123
發新話題

我與朋友的對話

我與朋友的對話

我與朋友的對話:

我:哇! MP5~

朋友:哇!KM衝鋒槍~

我:你說甚麼??

朋友:這是KM,你onX     

m4=卡賓
ak47=cv47
仲有好多"專業名稱"都唔知佢地up乜

on-nine game

好多同學都係咁......  

唔知點解得我咁正常

如果魔法是真,哪就是科學

都唔係第一日發現嫁la...

好耐既事啦,以前我中學(講緊成10年前)都已經有呢個問題.....

It's very common nowadays..
Besides, the online game Heat Project is coming back..

仲以為到自己呢代先咁不幸

引用:
原帖由 leong556 於 21-7-2011 18:19 發表
仲以為到自己呢代先咁不幸
查實又唔係太大問題既
都係好似一隻ONLINE GAME入面你唔識最勁果把劍叫乜名咁...

對軍事野冇興趣既人鬼理你MP5定KM衝鋒槍咩,係隻GAME好用就OK~
縮縮北行鳥 =口=

CV47=USS Philippine Sea CV-47 菲律賓海號航空母艦

http://zh.wikipedia.org/wiki/CV-47

引用:
原帖由 sam524 於 21-7-2011 18:10 發表
都唔係第一日發現嫁la...
你記唔記得我地果日同你個fd講狙擊的技術
瞄十字就可以打中人啦
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 jasonma49 於 21-7-2011 18:32 發表
CV47=USS Philippine Sea CV-47 菲律賓海號航空母艦139963

http://zh.wikipedia.org/wiki/CV-47
以前都聽過,即刻笑左

CSO O既  小學雞

第一代:CS上腦  重狙輕狙單狙連狙半狙,銀雞炸雞小學雞
第二代:HP上腦  EK47,M4F1,210(指L96),仲有枝叫准重(准將先買得既"重機" ),nokia N95,高達 F90(我響槍街見過有細路指住p90同老豆講f90啊~)
第三代即而家:CS onnine上腦  CS上腦外加一堆怪名 閃靈獵手 審判之眼 鐵血武士 黑色旋風殺蟲水 霹靂戰警 黑白無常雙煞(下刪n種),仲有d完全唔知乜野黎既水槍火槍死光槍,幾時出埋AEG

不過CSO最勁,全城小學雞都玩,仲成日有比賽
http://www.gamania.com.hk/csonline/event/110713ACG/index.asp

身為准將仲要拎「重機」上陣的話,比我辭工唔做啦即刻...

BTW,你D資料都幾詳盡同有趣,
好明顯我同D年青人脫晒節,無你解釋我真係唔知呢堆野up乜春...
引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2011 12:54 發表
第二代:HP上腦  EK47,M4F1,210(指L96),仲有枝叫准重(准將先買得既"重機" ),nokia N95,高達 F90(我響槍街見過有細路指住p90同老豆講f90啊~)
第三代即而家:CS o ...

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 13:03 發表

好明顯我同D年青人脫晒節,無你解釋我真係唔知呢堆野up乜春...

最高級好似係上將
HP好多搞笑野,例如高lv係多血d,點數買既衫會加血,M4A1 RIS既攻擊力會大過M4A1......
果陣HP用點數可以加鏡加滅聲同加大彈匣(有大容量匣/加大後備匣),所以玩HP果班成日響度講"加三寶"或者講"滅聲瞄準彈匣"......

(話說而家有另外一隻都好嚴重下既onnine game 叫 sf onnine有無師兄有玩?我只見過佢部份特別槍...)

引用:
原帖由 gd1893 於 22-7-2011 13:03 發表

我記得中學果陣打街機隻叫world combat, 我同d fd玩鬥快比五星

引用:
原帖由 亞爾多 於 22-7-2011 12:54 發表
第三代即而家:CS o ...
條link d槍名真係笑死縮縮我了...

34 123
發新話題