31 123
發新話題

I am landing.....

I am landing.....

2011年10月3日,美國F-35B戰機成功於兩棲突擊艦USS Wasp (LHD-1)黃蜂號上作垂直降落作業

呢隻野呃左唔少錢

av8 大大話話早佢幾乎廿年出現... f35依家先有呢個技能...

仲話先進?
鵰。豹。狸。獅。狒

唔係話美國佬冇錢唔做咩?

RAAF also will have few of this as well.

係就係落後咗 , 但垂直升降始終安全啲 , 無坩 牙烟 !

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-10-2011 09:09 發表
av8 大大話話早佢幾乎廿年出現... f35依家先有呢個技能...

仲話先進?
咪話AV8
連Yak39都做到
仲要同而家F35用同一個垂直動力設計…

引用:
原帖由 sunny2014 於 6-10-2011 07:18 發表

咪話AV8
連Yak39都做到
又係WOR...

BTW, 呢隻都唔係艦載型既F35C...係F35B, 點解要咁試?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sunny2014 於 6-10-2011 07:18 發表

咪話AV8
連Yak39都做到
F-35係買左俄佬YAK-141既技術

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-10-2011 09:37 發表

F-35係買左俄佬YAK-141既技術

呢隻機83年既產物...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hkncnc 於 5-10-2011 02:16 發表
呢隻野呃左唔少錢
都唔可以話呃錢,每個國家都會面對戰機既老舊,當你用開美式系列武器,為左節省系統既適應性同金錢,首選一定會係同系列既武器系統

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 6-10-2011 09:40 發表

呢隻機83年既產物...
第一次試飛係1987年,YAK係91年被終止計劃後,洛馬找上門傾合作

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-10-2011 09:09 發表

仲話先進?
雖然兩架都識垂直升降, 但係F35既性能高好多好多喎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 6-10-2011 15:39 發表

雖然兩架都識垂直升降, 但係F35既性能高好多好多喎......
都係因為有推力更大既引擎者

31 123
發新話題