24 12
發新話題

萬能改槍手Silenc AK 短板 不適合原全原裝主意人仕, 不喜勿插!

萬能改槍手Silenc AK 短板 不適合原全原裝主意人仕, 不喜勿插!

話說我幫兄弟做"萬能改槍手"果枝Silenc AK~今日動工~
不過如果我個兄弟用又太長~ 因如果做原裝個size既話同我枝SR-25叉唔多咁長~~
而且香港又買唔到個枝AR15 12"骨~ 所以進退而求次做枝DIY既短板就算~
今日做左三份一聽日繼續比槍玩.....................

巧靚靚喎

如係落場版, 有咩做唔出 .... 幾好

我想問...
果份滅聲器點做..定買 ???

我想要長既pbs1

引用:
原帖由 cato 於 2-3-2012 22:49 發表
我想問...
果份滅聲器點做..定買 ???
我想要長既pbs1
反正要做咁多! 唔叉個小小啦! 又唔係難做!
想要長既pbs1? 有無圖? pm個電話黎講啦!
引用:
原帖由 keane 於 2-3-2012 22:19 發表
如係落場版, 有咩做唔出 .... 幾好
無錯!呢枝槍係就人做出黎既!

引用:
原帖由 mic_hk 於 3-3-2012 06:09 發表

反正要做咁多! 唔叉個小小啦! 又唔係難做!
想要長既pbs1? 有無圖? pm個電話黎講啦!

無錯!呢枝槍係就人做出黎既!
Thank 師兄!!
圖我要今晚先比到你
電話PM你!!
麻煩晒!!

咁好手工嫁 !!

#1 - 你呢樣方法改玩具就得!

不過!

就算其他人有枝真AK改到你設計呢個樣! "都一樣掂" !

因為AK行Full stroke piston cycling! 長槍管vs短回氣喉傘! 所以一樣rock n' roll 你呢支槍樣(真槍)重可能比一般AK auto 還要快?

無得輸啦

sons of guns!! nice!

回覆 1# 的帖子

樓主都好野  個集我睇過, 滅音果一流
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 longhei 於 3-3-2012 18:08 發表
無得輸啦
引用:
原帖由 怒人甲 於 5-3-2012 14:20 發表
樓主都好野  個集我睇過, 滅音果一流
引用:
原帖由 RANGER 於 5-3-2012 11:30 發表
sons of guns!! nice!
呢枝完成左~下以就係做呢枝!!
不過個柄要改良下先得!!

真係不得不讚一下師兄既心機…

好想快D睇到成品
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

粉腸有無可能將條現成既一體長骨故定係碌AK上面

24 12
發新話題