58 1234
發新話題

齊刻印V V E226

齊刻印V V E226

where bought? DIY?

呢D係叫有marking,唔係齊marking
兩回事黎

回覆 2# 的帖子

引用:
原帖由 JBL 於 21-4-2012 19:19 發表

睇下人地支真鐵先喇!226有好多marking嫁!你見過晒所有版本牙?一個字都無小,人地係美版呀!唔係歐州版.......

http://www.arms-cool.net/forum/thread-111570-1-1.html
WE個下身係舊版下身黎喎

引用:
原帖由 JBL 於 21-4-2012 19:38 發表

手柄膠片咋!下身個架係一樣,可以自己買嚟換落去嫁(不過WE嘅數可唔可以直上我唔知),QXF前排有,500幾,我唔鍾意先至唔換真鐵果款,如果咁都咋型,我無野講.......
真槍美製新下身同德製舊下身細節係有少少分別架
我係指個"frame"不是護片

新下身裝舊girp我知係可以

但舊下身裝到E2 grip?
舊下身個架個尾厚D架喎

引用:
原帖由 JBL 於 21-4-2012 19:56 發表

但真鐵兩者護片係可以互換,我問過有人換過(真槍),換咗就如圖中一樣
我都話係下身,不是護片....
你有冇睇清濋我個post = =

有真鐵修理經驗嘅有關人士指
舊下身既hammer支撐組件同decock桿組件同新既唔同
除非換左佢,否則一定裝唔落e2 grip喎

但WE P226,先唔講果D組件
尾部頂住彈弓果個位,佢用高款,加上係固定
所以我認為WE係裝唔到e2 grip

58 1234
發新話題