發新話題

BF2

引用:
原帖由 Pvt.King 於 24-8-2008 21:51 發表

我覺得用sr-25都怪怪地,應該用sam-r, 因為marksman 本身係根本係一個普通步兵仔,同一般步兵一齊行, 如果一班兵仔入面無啦拉有條友拎住枝sr-25都怪怪地...
http://hk.youtube.com/watch?v=ykyzQJFQUP4   

一架su機向黑鷹發射兩支AAM   竟然......  lucky baster !

但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 20-8-2008 21:33 發表

這個模組正合我心意 !Project Reality是”寫實”風格模組.在武器.遊戲模式.戰術.設定上都有與戰地風雲主程式不同的面貌. 玩家通常在開第一槍時就能察覺到差異了.PR的槍枝有擬真的後座力.槍聲.殺傷力.以及震撼力 ...
仲要有英軍用~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

仲有咩模組好介紹?

皇家空軍

點解我一開game就無啦啦彈返出黎? 謝謝

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 2-9-2008 00:21 發表
點解我一開game就無啦啦彈返出黎? 謝謝
你係玩原來版本?

引用:
原帖由 surefire0828 於 2-9-2008 13:54 發表

你係玩原來版本?
http://www.realitymod.com/downloads.html

先down左Requires BF2 v1.41 之後發現入面無地圖
就down埋Requires PR v0.8 Core, set好晒d野, 一開game, 就彈返出黎
或者一入人地game又彈返出黎

謝謝

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 2-9-2008 14:29 發表

http://www.realitymod.com/downloads.html

先down左Requires BF2 v1.41 之後發現入面無地圖
就down埋Requires PR v0.8 Core, set好晒d野, 一開game, 就彈返出黎
或者一入人地game又彈返出黎

謝謝
請問你既電腦配備?

玩到了, 謝謝

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 3-9-2008 01:33 發表
玩到了, 謝謝
唔使, 玩得番禁好lo

英國MOD戰地攝影組

皇家空軍

大家有沒有興趣一齊開場game玩下?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 16-9-2008 18:44 發表
大家有沒有興趣一齊開場game玩下?
自從升左0.8之後都無咩心機玩...
一來牌底板個lan頭死左(拎左去保養,仲俾間代理保養耍左鑊,依家都仲未拎得番 )
二來佢0.8改到好怪... 我最鍾意玩既SAW俾佢改到完全唔係SAW應有既表現... 拎出來都拎咁耐... D scope rifle又改到奇奇怪怪咁... semi auto又改到個rate of fire慢到嘔...佢地話咁樣叫真實wor... 依家打CQB個節奏變番有d似bf2,只係由以前打中唔死, 變成打極都唔中... 我覺得唔瞄果陣佢一郁果陣個crosshair好似散得滯...

.

皇家空軍

.

皇家空軍

請問點解會咁?

皇家空軍

發新話題