發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 marcowong 於 17-6-2009 09:43 PM 發表
so jealous! when i am Form 2, i only got $10 per day
佢10蚊per秒

引用:
原帖由 lahc 於 17-6-2009 21:43 發表

我有幸見到達神拎槍...
睇身型同髮型...仲有衣著
好難令人相信佢唔係小學生
我諗起神童

wasting gas....

大家導佢返枝mk18先啦!
一定要佢買到真品ris

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 21:35 發表

小學幾時復課???我F.1咖喎!!!我諗住暑假8月果時得閒,買住支G&P gbb黎係屋企玩同打CQB,我冇諗過一買支gbb返黎就即刻去改,玩到咁上下先算啦...到時先改都未遲
小朋友,當哥哥袋錢入你袋
世伯搵錢辛苦呀

如無意外  我應該見到樓主真身啵
我響到買條彈弓仔...眼見隔壁一大堆件.....再望一望傾緊點整支野個位 ....不得不拍掌

唉.........金錢是種出來的嗎........留返的錢讀書吧 8-9千夠交幾期學費la....
我細個都係問父母攞錢買野玩個d人...唔理架..買到..整到..咪型囉!!!
出左黎做野後就知道咩事.....

父母背後辛苦的工作知道是怎樣嗎???
就算係做老闆既都辛苦架.....有錢佬唔辛苦咩....
都係挨個出頭天!!!

係....錢係印出黎架...但係要用汗水,精神 換返黎架!!
人一生出黎咩都無....尿片..底褲都無條..唔係$$邊有得你著!!!
知識...家庭...都係用$$換架.......

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2009 21:46 發表

係唔係係童工拎住個vfc槍盒既?
我唔知佢拎咩盒
但支槍我認得

莫非我地一齊見證到神跡

阿公~~~
我要勳章

引用:
原帖由 BOY~ 於 17-6-2009 09:54 PM 發表
如無意外  我應該見到樓主真身啵
我響到買條彈弓仔...眼見隔壁一大堆件.....再望一望傾緊點整支野個位 ....不得不拍掌

唉.........金錢是種出來的嗎........留返的錢讀書吧 8-9千夠交幾期學費la....
我 ...
哂氣啦,,d小朋友以為錢係噤出黎既咋,,插張卡噤個pw就有$!
easy

嘩e家D中學生咁有米,唉.....同人唔同命....
一個中學生有成皮野......令去砌槍.....
重點係中一....十一二歲.....
lahc....e D 先係幼齒....

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2009 22:11 發表

哂氣啦,,d小朋友以為錢係噤出黎既咋,,插張卡噤個pw就有$!
easy
玩下手...佢了隻龜咋...排隊插卡都唔洗

引用:
原帖由 lahc 於 17-6-2009 10:18 PM 發表

玩下手...佢了隻龜咋...排隊插卡都唔洗
噤唔係24小時都拎到錢WOR

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 06:19 PM 發表

下...Prime身,真品RIS,仲要EOTech??
MK18用EO-TECH?緊係用WILCOX + AIMPOINT加埋M962C啦

附件

17-6-2009 22:45

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 23:41 發表

ryan,依祿野你咖??aeg定gbb??有米...用surefire電筒
哈 你支SR16 O既藝術結晶品夠買幾支SUREFIRE囉~

而家我打算日行幾善..積下陰德.!
希望同丫心生出黎個個唔會好似LOUIS神

發新話題