發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 MKL04438 於 29-6-2009 12:23 發表
世界上冇人做團購會貼錢比人吧…

真係…想話一齊訂D野都要搞罵戰…
既然大家咁針對性既,咁唔再搞啦,除左描具同電匣之外,所有野唔再接受新order啦,舊order照有
唔想連cgf都好似其它台咁搞到成日起罵戰…大家 ...
MK兄:軍醫今日已經入咗錢,HK$45一SET价錢亦覺得接受到!貨照要....................貨到咗就call我la.
另外,軍醫十分多謝安迪兄嘅提供..........
ps:MK兄、jelly兄:有D嘢係無需介懷嘅,賺唔賺錢都係平常心,買家認為价錢接受到就ok................最緊要有服務就好了....................

HAPPY SHOOTING

I"ll be back............

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

回覆 136# 的帖子

雖然我冇份買, 不過完全同意. "賺唔賺錢都係平常心,買家認為价錢接受到就ok.最緊要有服務就好了."

倒米乎?

樹大必有枯支, 人多必有白痴, 師兄無需介懷

團購的確幫到我地好多, appreciate your time and effort  

向來搞團購都係吃力不討好
人多就會有人走出來話你食幾多錢等等問題
所以我搞親都係熟人先決
有單有據就實無走雞

憎人富貴厭人窮

我係大陸搵到邊度有得訂添呀。
不過大部份既師兄都係訂1-2包,幾時先得黎一箱。
過河唔濕腳搵鬼做咩。,交易雙方都覺得OK無問題架,理得佢賣得鬼唔貴丫。
同一部電話係HK境內都幾個價啦。

數9數啦. 我開得post都係搵腳訂啫.
反正第一次, 價錢我覺得接受到就算啦.
以後如果再訂, 知道俾人搵笨實就自然醒水.
呢次, 除左試味之外,就當試埋其他嘢囉.
一人少句啦. 嘈完都無得著架啦. 得個嬲.

MK兄, 我order照舊. 到貨請通知.
所有向MK訂左嘅師兄, 最好就同佢 PM表態, 通知佢係唔係繼續幫你地訂.
定係有其他打算, 等佢好D點數.

多謝軍醫叔叔,LOUISLI,DOMINIC兄的支持,
你地講得岩,唔屎介意,對得住自己就得.,團購有時會計多少少錢,依個一定,但果D錢唔係賺,係有時交收等等的交通費,
講真,扣埋交通費真係得番頂多50蚊...賺50蚊辛苦成個月??我不如去做M記......都係想大家買到平野同時我又買到.(其實依個先係主因) 姐....

講攞得平果d又唔搞, 攞得平又點姐? 得把死人聲有鬼用咩.

冇人覆我點入數

引用:
原帖由 carl 於 29-6-2009 17:00 發表
講攞得平果d又唔搞, 攞得平又點姐? 得把死人聲有鬼用咩.
搵次我搞團購,就購佢講個個托。

我連運費都唔收,直接係GZ托落黎俾你地。

我覺得...搞團購比人賺少少唔係好過分姐
人地又冇義務幫你GA

引用:
原帖由 ++朗++ 於 29-6-2009 22:22 發表
我覺得...搞團購比人賺少少唔係好過分姐
人地又冇義務幫你GA
=3=我係咪蠢左,我D瞄具扣左交通後真係冇賺到.....頂多得$50....同埋唔好意思,我唔再受新訂啦你睇下MK幫唔幫你..,費事俾人話我=.=個人本身諗住成個唔搞添,但係又有人入晒錢,所以搞埋依次就唔搞....
本身諗住下月搞MASADA,M99等等的說....因為一支槍成本價真係200多D=.=街賣到1XXX,批發後都會平好多......

引用:
原帖由 ++朗++ 於 29-6-2009 21:45 發表
冇人覆我點入數
sorry...師兄你幾時pm的???pm左比jelly???
麻煩你再pm番我…呀jelly唔理pm的@@

發新話題