發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

究竟打工場EX有咩秘訣呢
次次打到去最尾飛西果度,只得返唔到1分鐘...邊有可能打贏飛西呢...
唔通係第三果度浪費太多時間?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 23:30 發表
次次打到去最尾飛西果度,只得返唔到1分鐘...邊有可能打贏飛西呢...
我打Hard ja, EX...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 3-10-2009 23:41 發表

我打Hard ja, EX...
好想要黑MK II......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 23:30 發表

EX 工場

要全部用阿布有V疫

每過場一齊ESC

打炮台果度餘幾隻(大既打到17到)就轉打地怪,快D過場

最尾個場全部飛去左角柱後等飛西自己過來

不要主動射等它入角

全部阿布要已有無限彈啟動

要屈死飛西係角而不令它倒下

即使用牶打也不可連打令它倒下

不停射

KO

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 00:40 發表

EX 工場

要全部用阿布有V疫

每過場一齊ESC

打炮台果度餘幾隻(大既打到17到)就轉打地怪,快D過場

最尾個場全部飛去左角柱後等飛西 ...
聽起黎容易,但最麻煩係要搵合作既人...
你地打晒未呀?

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-10-2009 00:55 發表

聽起黎容易,但最麻煩係要搵合作既人...
你地打晒未呀?
打晒la

你想幾時解?

我可以幫你

但要多2條友
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 3-10-2009 20:41 發表

初頻係多D小朋友架啦
D人巧叻叻咁話自已中Wing Zero 幾巴閉

back to topic , 我用拳機一般
但迫自己打八門絕對有幫助
我用拳機係唔店既, 不過包機好有信心算係幾ok哥一班, 打八門其實包機好好利用地下既運輸帶, 屈拳機唔難

我想提名蠔屎哥第時做公會主席

一來我覺得主席不需要看重個人實力

反而係認受性同 arrange 公會戰/活動/訓練方面的能力重要D

又成日online 到既

二來大家會服,蠔屎哥話晒都係CGF 高層

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 01:55 發表

反而係認受性同 arrange 公會戰/活動/訓練方面的能力重要D

咁....真係CGF (CIVILIAN GUNNER FORUM) 既CGF CLAN (CIVILIAN GUNDAM FORCE)喎

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 01:55 發表

識唔識個死字點串?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 bonzonie 於 4-10-2009 01:23 發表

打晒la

你想幾時解?

我可以幫你

但要多2條友
其實我又唔急既...太快打晒所有野,隻game就無野好玩...
睇你地頭啦,麻煩晒

引用:
原帖由 hermanht 於 4-10-2009 02:27 發表

識唔識個死字點串?

無其他意思o架

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-10-2009 02:39 發表

其實我又唔急既...太快打晒所有野,隻game就無野好玩...
睇你地頭啦,麻煩晒
明天啦

引用:
原帖由 飛哥仔 於 4-10-2009 02:05 發表

咁....真係CGF (CIVILIAN GUNNER FORUM) 既CGF CLAN (CIVILIAN GUNDAM FORCE)喎
Good name

CIVILIAN GUNDAM FORCE

引用:
原帖由 hermanht 於 4-10-2009 02:27 發表

識唔識個死字點串?
我都想問下個死字點串 我只係知道死字既筆劃次序點寫咋

而且, 死左都係等一陣又係一條好gundam

發新話題