發新話題

五點三, CGF 早晨!

引用:
原帖由 boni 於 10-12-2009 16:41 發表

我都想有, 問下有冇先... wkakakaaa
隨時釣到金龜架.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 16:44 發表

隨時釣到金龜架.....
我好專一ga

引用:
原帖由 boni 於 10-12-2009 16:43 發表

冇呀, 冇矛盾呀...  
"見識過一次都走夾唔頭....我巧乖乖架..."....

引用:
原帖由 boni 於 10-12-2009 16:43 發表

冇呀, 冇矛盾呀...  
係呀...party入邊部份女孩子係咁者....有的都好似我咁靜既......

引用:
原帖由 boni 於 10-12-2009 16:45 發表

我好專一ga
boni妹都咁乖乖............

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 16:55 發表

係呀...party入邊部份女孩子係咁者....有的都好似我咁靜既......
你說得對

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 16:58 發表

boni妹都咁乖乖............
系牙 禾巧乖乖架~~
(乜咁難打ge...)

引用:
原帖由 Zap 於 10-12-2009 16:46 發表

"見識過一次都走夾唔頭....我巧乖乖架..."....
我真係冇再去過呢的party......不過boni妹可以去見識下者....

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 17:03 發表

我真係冇再去過呢的party......不過boni妹可以去見識下者....
其實去見識下係好事。會見到人生百態.....

引用:
原帖由 Zap 於 10-12-2009 17:17 發表

其實去見識下係好事。會見到人生百態.....
好難想像朝早斯文夜晚荒淫架麻....

引用:
原帖由 kimkileo 於 10-12-2009 17:25 發表

好難想像朝早斯文夜晚荒淫架麻....
講真,我好懷念以前係獅子城每個星期四,六晚出去party既曰子.....

我都有少少懷念以前去clubbing 日子…

引用:
原帖由 boni 於 10-12-2009 17:46 發表
我都有少少懷念以前去clubbing 日子…
Velvet, Zouk & Wine Bar, Madam Wong's, Sugar, Siam, double O,  …………

發新話題