發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 seamoncheng 於 15-9-2010 20:49 發表

係咁掃
我無喎! 我支9仔唔聲話, 個箱成日唔出野...

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 20:50 發表

我無喎! 我支9仔唔聲話, 個箱成日唔出野...
籍口

引用:
原帖由 seamoncheng 於 15/9/2010 20:49 發表

係咁掃
係skytiiuy o者,
你比成千發怪.老二都冇用...
上次CQB佢拎住枝249係咁衝,開波唔夠1min...byebye...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 15-9-2010 20:53 發表

係skytiiuy o者,
你比成千發佢都冇用...
上次CQB拎住枝249係咁衝,開波唔夠1min...byebye...
咩喎! 點鬼知原來同TEAM D人會跟唔上姐!

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 20:54 發表

你咁樣有前無後

引用:
原帖由 faihk 於 15/9/2010 20:54 發表

o個次我同唔知邊個,預o左開波我同佢一前一後cover你上,點知你二話不說,一開game自己一個衝上去,你叫人點跟!?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

今次我唔衝得咁快囉!

不過用249都可以有咁ga速度, 走佬都可以快過人lu~

引用:
原帖由 jackieyue 於 15-9-2010 20:59 發表

o個次我同唔知邊個,預o左開波我同佢一前一後cover你上,點知你二話不說,一開game自己一個衝上去,你叫人點跟!?
你......一見到蠔屎就舉手投降

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 20:48 發表

點解?
一個會抬249去到CQB既人,你叫人地點信你唔係派膠亂掃型

引用:
原帖由 seamoncheng 於 15/9/2010 21:04 發表

今次唔會架喇,經歷過12號,見到阿公都照射...

引用:
原帖由 seamoncheng 於 15-9-2010 21:04 發表

點解佢會有咁既反應

老虎都開2槍先啦

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 21:07 發表

一個會抬249去到CQB既人,你叫人地點信你唔係派膠亂掃型
所以米話今次開始要改喪Full ga問題囉!

引用:
原帖由 jackieyue 於 15-9-2010 21:08 發表

落場無父子

呢D係公報私仇既好機會

引用:
原帖由 jackieyue 於 15-9-2010 21:08 發表

哇! 造反喎~!?

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 21:09 發表

所以米話今次開始要改喪Full ga問題囉!
你已經俾人定左型

以後D人係CQB場見到你都會係咪都合埋眼打一匣先

發新話題