發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-6-2012 09:34 發表
其實信又好唔信又好,都只係一種信念,信既唔好覺得全世界唔信果d人土共,唔信既唔好將全世界信果d變成八國聯軍
係咯最怕D口口聲聲民主,做法卻要獨栽

引用:
原帖由 RX7 於 20-6-2012 22:14 發表

北韓算什麼?我講的可是發明宇宙的南韓啊.中華5000年文化?咪又係高麗傳入
南韓好呀! 起碼有SNSD! 話知佢講咩呀!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 01:35 發表
肯德基先生
睇黎你好愛國wow
共字頭人仕及其支持者都好愛國架!
不過亦都最反骨! 專對自己友!
  你睇越共! 當年與中國山連山, 水連水, 欠中國人的十世都還唔晒, 家陣為了討好美佬即刻同中國爭地盤!話反你就反你!
所以共字頭是最反骨的社團!
放長雙睇兼X眼睇佢幾時比自己友對!

君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.

引用:
原帖由 一舊水 於 21-6-2012 02:32 發表
土共借錢比老美你係度笑哈哈
老美搵你笨實炸
枉你仲笑得出
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 10:03 發表

咁點解會23年後才有人質疑捐款?
支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客/大陸官員要開單入數???
質疑捐款原來係今日既事,咁睇黎你而家仲讀緊書
講到唔方便咁鬼祟 想唔笑都唔得...
咁多人願意捐款幾時進行一次革命呀,大規模小小,最好打到上北京,夾埋英美仲更加事半功倍
]

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:12 發表

咁多人願意捐款幾時進行一次革命呀,大規模小小,最好打到上北京,夾埋英美仲更加事半功倍
哦,咁睇得起我
質疑咗幾耐?我就依23年來唔見有人公開質疑
你咪正如Runner兄講,去報警,夠料推上報,牌100個like你

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:12 發表

唔好又攞英美歐黎賴人啦! 立國咁耐都是自己友反骨作亂搞到屍橫片野! 

引用:

無人想革命推反政府
只想國家面對歷史,善待人民,起來起好

引用:
原帖由 tango10 於 21-6-2012 22:29 發表

唔好又攞英美歐黎賴人啦! 立國咁耐都是自己友反骨作亂搞到屍橫片野! 
國共內戰,文革,六四,毒奶粉,嘩自己管理不善亂足一個世紀有多

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 22:21 發表

哦,咁睇得起我
質疑咗幾耐?我就依23年來唔見有人公開質疑
你咪正如Runner兄講,去報警,夠料推上報,牌100個like你
http://duping.net/XHC/show.php?bbs=10&post=1114460
魏京生出獄後,曾向支聯會要錢,數額巨大,為支聯會拒絕。

唔洗比LIKE我
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 21-6-2012 22:32 發表

國共內戰,文革,六四,毒奶粉,嘩自己管理不善亂足一個世紀有多
還有明朝,秦朝,周朝
]

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:45 發表

還有明朝,秦朝,周朝
關共產黨事嗎?
原來明朝有共產黨,笑死人

引用:
原帖由 MR_KFC 於 21-6-2012 22:43 發表

http://duping.net/XHC/show.php?bbs=10&post=1114460
魏京生出獄後,曾向支聯會要錢,數額巨大,為支聯會拒絕。

唔洗比LIKE我
嘩,一大篇報道,重唔send俾大公報

http://www.youtube.com/watch?v=XWLw0Reb6FM

惡到咁...有咩計唔令人質疑
]

我想要當年解放軍殺學生影片,頂!要下要下要左幾版都要唔到

我問人問題,都未答我就又比人轉移視線問返我轉頭
]

發新話題