發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

引用:
原帖由 車神勇 於 31-1-2007 00:52 發表

去到4lv 會有type1,2,3......d 放絛哇佬聲會唔同架
如果你講緊既係Blow-off Valve 既話果個就係揀放氣嘩佬既聲~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

練吥點樣做"爭子"啦落波唔會under個轉數

係game入面,
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 31-1-2007 01:02 發表

如果你講緊既係Blow-off Valve 既話果個就係揀放氣嘩佬既聲~~
唔會影響性能個可
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 31-1-2007 22:25 發表

唔會影響性能個可
唔會。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 31-1-2007 23:01 發表

唔會。
哦.....
彈劾

今日終於
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 31-1-2007 18:40 發表
係game入面, ?趾其實唔做都一樣~
只係小小分別

我想問下係邊set 車改車ga?????thx

引用:
原帖由 tung0117 於 2007/2/2 01:28 發表
我想問下係邊set 車改車ga?????thx
http://four.battlegear.net/web/m ... JuUZzmmAtP2durGJDPO

我想問下r-34個避震點set好 thx

引用:
原帖由 tung0117 於 2-2-2007 23:25 發表
我想問下r-34個避震點set好 thx
Full Tuned 未? 邊條路??
-但丁

FULL 上級(我係新手唔知條路叫咩名)果條

引用:
原帖由 tung0117 於 3-2-2007 01:19 發表
FULL 上級(我係新手唔知條路叫咩名)果條
果條路叫蒙地卡羅~  全10 setting 用左未??
-但丁

發新話題