發新話題

O記MICRO 4/3 6月15日發表!?

學神 born to sleep...

Old lens very match ar.....

preview...
http://www.dpreview.com/previews/olympusep1/

有廣告睇

仲有photo sample

[惡搞]唔洗等7月3日,依家就可以有一部e-p1
大家快d返試下啦
http://www.youtube.com/watch?v=_FWv21EgRZU

引用:
原帖由 路比 於 16-6-2009 15:22 發表
有廣告睇

仲有photo sample
佢賣女人定賣相機 ?

引用:
原帖由 路比 於 16-6-2009 18:07 發表
[惡搞]唔洗等7月3日,依家就可以有一部e-p1
大家快d返試下啦
http://www.youtube.com/watch?v=_FWv21EgRZU
真係估你唔X到喎!!!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

o岩o岩返~
部機真係好正......
一陣放相~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

哈我都番來了!

現場O記既人已經踢爆左半黑限定係流料......

最好笑係佢話: 你地唔好見到日文就以為一定係堅料啦!

-但丁

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-6-2009 00:49 發表
哈我都番來了!
我D相唔掂, 靠你喇~~
-但丁

其實我去完係有d失望的...
特別係番到來,開張iso 400.....我發現佢始終係差少少...iso 400同G10差唔多...
機身講質感重量各方面就好出色,但係配果支zoom lens個平衡就硬係差少少,17mm就好point-&-shoot
對焦幾爽,個mon一般,操縱都叫做方便

都係衰係iso度...不過佢做景深係靚既...
而對焦距離,兩支鏡都麻麻地...唔洗諗點close-up(zoom果支好d)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-6-2009 01:01 發表
其實我去完係有d失望的...
特別係番到來,開張iso 400.....我發現佢始終係差少少...iso 400同G10差唔多...
機身講質感重量各方面就好出色,但係配果支zoom lens個平衡就硬係差少少,17mm就好point-&-shoot
對焦幾爽, ...
個mon得23萬像, 真係唔多掂...
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 17-6-2009 01:26 發表

個mon得23萬像, 真係唔多掂...
我覺得好似睇細個果d DV機個mon咁上下...

我upload左部機拍既高清片上 vimeo, 等多個幾鐘就有得睇ga la!

if have any electronic VF such like ricoh GX200....that will be much better....

發新話題