發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

其實佢支野如果用返D multicam rail cover同棍仔都會好返DDDDDDD

引用:
原帖由 loki 於 18-6-2009 00:16 發表

哈 你支SR16 O既藝術結晶品夠買幾支SUREFIRE囉~

而家我打算日行幾善..積下陰德.!
希望同丫心生出黎個個唔會好似LOUIS神
可能人地大把呢
5好咁挖若人啦
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-6-2009 00:25 發表

可能人地大把呢
5好咁挖若人啦
收到

不過我真係佩服LOUIS神.!
F1升F2就咁大口氣!

引用:
原帖由 loki 於 18-6-2009 00:27 發表

收到

不過我真係佩服LOUIS神.!
F1升F2就咁大口氣!oke" />
比$9K可以裝到幾件真品上去喇

不過人地係要買玩具

買支"朱標"嘅M4,執齊匣,仲剩大把錢執支真品鏡wo~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

今天放假,在家一口氣看完這sr16 POST,有以下結論
1    L君是一個著重於獨特性多於合理性的模型槍收藏者
2  他同時是一名金手指使用者
3  他年紀輕末經世俗磨練對錢的看法,和大部份在世間打辛苦工的CGF師兄完全不同
4 他可能對真槍和真品零件,等認識不足,因一般富貴玩家會裝真品ACOG和SUREFxRE的電筒,
5 從其他POST中看到,他年紀輕說多於做,大家可以無視他部份言論
最後結論,他和大部份CGF的朋友完全不同,工作中的不會像他胡亂改裝,學習中的我想沒有一個像他有錢,因此L君可以說是一個獨特的存在,希望各位師兄用一棵包容的心教導這一位師弟.

引用:
原帖由 mouselkm 於 18-6-2009 01:09 發表
3  他年紀輕末經世俗磨練對錢的看法,和大部份在世間打辛苦工的CGF師兄完全不同 ...
10個Pages
呢個Reply最岩聽

引用:
原帖由 高!高!高! 於 18-6-2009 00:47 發表
買支"朱標"嘅M4,執齊匣,仲剩大把錢執支真品鏡wo~
小朋友唔識計數姐、、算啦。家陣人地可能已經拿刀係屋企吉大比鳥、、、

想回你好耐ga啦, 耐何之前打唔到中文, 用英文又唔夠傳神.

真係物似主人型

引用:
原帖由 mouselkm 於 18-6-2009 01:09 發表
3  他年紀輕末經世俗磨練對錢的看法,和大部份在世間打辛苦工的CGF師兄完全不同 ...
very touching....

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 17-6-2009 00:16 發表

根據某人既講法:
你横掂都換晒D野
點解唔買支平D既國九去換晒D野
買支貴野咁笨
唔洗某人啦, 果個係我

引用:
原帖由 hermanht 於 18-6-2009 01:30 發表

唔洗某人啦, 果個係我
又對號入座
陣間又會有人話要落場搵我.......

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-6-2009 01:32 發表

又對號入座
陣間又會有人話要落場搵我.......
出齊毛vs 未出齊毛

未出齊毛果邊預樓主一個夠了~

D小朋友真係以為呀豬呀夠拿起支槍就係型仔

玩得起就話型者~ 玩唔起? 真係7過M7

p.s. 買得起not  = 玩得起

引用:
原帖由 hermanht 於 18-6-2009 01:38 發表

出齊毛vs 未出齊毛

未出齊毛果邊預樓主一個夠了~
眼見通街都係

發新話題