發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 MKL04438 於 29-6-2009 22:36 發表

sorry...師兄你幾時pm的???pm左比jelly???
麻煩你再pm番我…呀jelly唔理pm的@@
唔知點解我個PM成日都收唔到野.@@

引用:
原帖由 jelly鞭 於 29-6-2009 22:35 發表

=3=我係咪蠢左,我D瞄具扣左交通後真係冇賺到.....頂多得$50....同埋唔好意思,我唔再受新訂啦你睇下MK幫唔幫你..,費事俾人話我=.=個人本身諗住成個唔搞添,但係又有人入晒錢,所以搞埋依次就唔搞....
本身諗住下月搞 ...
唔好太在意,有需要就搵版主們幫手

引用:
原帖由 蕉皮 於 29-6-2009 22:53 發表

唔好太在意,有需要就搵版主們幫手
多謝你....

引用:
原帖由 T-800 於 29-6-2009 13:15 發表

MK兄:軍醫今日已經入咗錢,HK$45一SET价錢亦覺得接受到!貨照要....................貨到咗就call我la.
另外,軍醫十分多謝安迪兄嘅提供..........
ps:MK兄、jelly兄:有D嘢係 ...
MK兄、jelly兄,我同軍醫師兄既睇法一樣~貨照要^^$45一Set其實我覺得ok冇問題~我睇"圖寶"都$30一Set la~+$10運費都$40一Set la~10包以下好似唔運HK tim~所以呢~唔洗理果D人既~佢地得個UP字ja ma~理佢做乜??勞氣傷神呀~
到咗貨記得call我呀

都唔知點解d人成日開新ac扮人,又要淆又要講真係潮童心態

引用:
原帖由 蕉皮 於 29-6-2009 23:44 發表
都唔知點解d人成日開新ac扮人,又要淆又要講真係潮童心態
你唔講我真係唔覺....

回覆 156# 的帖子

大哥,你個簽名。。。。。。。。。。。。。。

真係想兜巴兜巴扯落去

食緊早餐架

我就覺得你地係cgf做生意就咪係一般區問post..唔好做到呢度成個兒童台噤,有咩咪私底下訂,唔洗係度收單,公怖消息
引用:
原帖由 jelly鞭 於 29-6-2009 22:35 發表
=3=我係咪蠢左,我D瞄具扣左交通後真係冇賺到.....頂多得$50....同埋唔好意思,我唔再受新訂啦你睇下MK幫唔幫你..,費事俾人話我=.=個人本身諗住成個唔搞添,但係又有人入晒錢,所以搞埋依次就唔搞....
本身諗住下月搞MASADA,M99等等的說....因為一支槍成本價真係200多D=.=街賣到1XXX,批發後都會平好多......
你有冇賺我就唔知,但下面果度你拎過貨未?成本2百蚊,你拎幾多支?1萬支?
你知唔知幾錢開個模?
如果你想令話你賺錢果位人兄萬夫所指唔洗用呢D方法...
但你話2百幾蚊支...真係會笑大人個口 吹得就吹

引用:
本身諗住下月搞MASADA,M99等等的說....因為一支槍成本價真係200多D=.=街賣到1XXX,批發後都會平好多......
CHING你係咪有路數先

我想買幾碌最平既M4(最好係DBOY既5181)返黎拆件砌槍

刪帖...俾人鬧

引用:
原帖由 AL 於 1-7-2009 09:34 發表
我就覺得你地係cgf做生意就咪係一般區問post..唔好做到呢度成個兒童台噤,有咩咪私底下訂,唔洗係度收單,公怖消息

你有冇賺我就唔知,但下面果度你拎過貨未?成本2百蚊,你拎幾多支?1萬支?
你知唔知幾錢開個模?
如 ...
講番先…我同樓主乜關系都冇…我都唔知佢會開post的,唔好講到係我地係道做牛做馬咁

不過jelly...呢次真係幫你唔到=3="如果你真係拎到masada…個成本價一定唔只$200...

引用:
原帖由 MKL04438 於 1-7-2009 10:23 發表

講番先…我同樓主乜關系都冇…我都唔知佢會開post的,唔好講到係我地係道做牛做馬咁
唔係話你地做馬...初時都OK./.但回回下,回到收單.公怖訂購LIST.好似過份左少少

引用:
原帖由 AL 於 1-7-2009 10:25 發表

唔係話你地做馬...初時都OK./.但回回下,回到收單.公怖訂購LIST.好似過份左少少
咁都係方便番D人check番岩唔岩姐,因為之後都有唔小人回覆番話錯左=3=

引用:
原帖由 MKL04438 於 1-7-2009 10:27 發表

咁都係方便番D人check番岩唔岩姐,因為之後都有唔小人回覆番話錯左=3=
cgf唔係俾人做生意的平台
宜家資訊噤發達,你SD個EMAIL,SD個SMS,/ PM有幾難
應該唔會幫人訂野,連最基本的聯絡資料都無呀...

我都係想方便D姐…再講,我post個清單出黎比人check就會多D人一齊訂?會對你地口中既生意有幫助?
原來咁樣又係做生意既表現…

對唔住AL兄…

發新話題