發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 17:58 發表
睇左咁耐, 多謝咁多位支持嘅朋友!
其他嘅人有不滿可以繼續鬧,你地越鬧得激動我真係越開心架!
如果間舖個老板睇到呢個post, 我會真心問候你!

你話我錯我點都吾x認架喇,吹咩!
老闆都可以話~"我係唔做你生意呀!吹咩!"

我開post時一早就話我買氣槍主要係貪得意,有朋友買左試玩過咪自己想買一技。至於老板問我話買黎做乜,我話打老鼠係是但答!我點解要咁講其實冇乜原因,個老板問得on9囉,問黎都多餘,買玩具槍緊係要黎玩啦!唔通要黎殺人咩?你係賣玩具槍唔係做判官呀唔該!就算我真係打老鼠,我都吾覺得自己錯囉。你地知吾知比老鼠咬到有可能會死人呀?話老鼠人見人憎有冇人反對呀? 你地吾好小題大做啦!我就算講左令呢位老板吾岩聽嘅說話,都吾代表佢要講粗口鬧人!不知所謂!

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 18:21 發表
我開post時一早就話我買氣槍主要係貪得意,有朋友買左試玩過咪自己想買一技。至於老板問我話買黎做乜,我話打老鼠係是但答!我點解要咁講其實冇乜原因,個老板問得on9囉,問黎都多餘,買玩具槍緊係要黎玩啦!唔通要黎 ...
告佢囉, 你覺得自己岩既話.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 18:21 發表
我開post時一早就話我買氣槍主要係貪得意,有朋友買左試玩過咪自己想買一技。至於老板問我話買黎做乜,我話打老鼠係是但答!我點解要咁講其實冇乜原因,個老板問得on9囉,問黎都多餘,買玩具槍緊係要黎玩啦!唔通要黎 ...
人地點知你是但答定認真答定點樣答啊
要黎玩咪話要黎玩貪得意咪話貪得意囉多鬼餘
係人都想發達架,你話用黎打劫銀行添丫

你上網同我地講無用嫁,我地又幫你唔到既.
意見咁多位師兄又比晒你啦,同時你又覺得自己咁有道理,咁咪自己出鋪頭同返個老細理論囉.
o拿,有道理唔怕嘈啊,拿返渣沙都好呀嘛.

引用:
其實我覺得個老細係想問你
你想落場玩定打IPSC....
至於真相係點....
除左佢(老細)自己冇人知啦

一句講哂...
殺雞又何需用到牛刀...
又何需令佢受不必要痛苦...

引用:
我都唔見得你好得去邊
正路問黎都係方便推介姐
你自己話拎去打老鼠就抵你比人問候啦
仲話真係拎去打老鼠都無問題
明顯地你既意識都好有問題啦

引用:
原帖由 seamoncheng 於 10-6-2011 18:29 發表

我都唔見得你好得去邊
正路問黎都係方便推介姐
你自己話拎去打老鼠就抵你比人問候啦
仲話真係拎去打老鼠都無問題
明顯地你既意識都好有問題啦
姐係咁...
人地開post問買咩槍好都會問左佢中意咩,玩咩位,玩咩軍先la...

洗唔洗封為神..?

引用:
原帖由 sam524 於 10-6-2011 18:31 發表

姐係咁...
人地開post問買咩槍好都會問左佢中意咩,玩咩位,玩咩軍先la...
right!唔問清楚又點推介呢

引用:
原帖由 tonysze1996 於 10-6-2011 18:32 發表
洗唔洗封為神..?
神不可以亂封...

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 18:26 發表

其實我覺得個老細係想問你
你想落場玩定打IPSC....
至於真相係點....
除左佢(老細)自己冇人知啦
我諗應該都係咁

記得有個網友話佢買電腦用黎打機,人地問佢打咩game佢up左cso結果比左塊入門卡佢......

顧客永遠是對的
我而家就落街市車豬肉榮兩巴再問候佢祖宗十八代
一個鐘之後我無返黎既話請報警

引用:
點解依家尐後生仔做錯左仲要不知悔改,死雞撐飯蓋...即使係你"是但"答, 但都某程度係你自人o既潛意識有關, 。亦即係話假如老闆賣左俾你, 你就會有打老鼠o既動機啦....我認為你錯就應, 無謂係到獻世

同埋人地用粗口答你係表示對你不屑同你依種人講野....(個人意見)
603 技術實驗中隊

發新話題