發新話題

有無HKAC嘅師兄們入黎

引用:
原帖由 1233 於 25-4-2012 00:54 發表

太多怪獸家長!
怪獸家長根本就無需理會

各位師兄
呢套有咩名堂?

附件

25-4-2012 13:32

引用:
原帖由 Rager 於 24-4-2012 20:44 發表

到時落雨就打2**26**6問點解要我個仔dup 雨, 然後可能下年係體育館做室內Parade算啦
曬一陣淋一陣無所謂
但係曝曬/暴淋就真係唔多掂啦, 要練刻苦唔應該係錦練

引用:
原帖由 一舊水 於 25-4-2012 13:32 發表
各位師兄
呢套有咩名堂?
正宗的AC制服喎!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 zerohost 於 25-4-2012 01:35 發表

喂,真係唔好意思喎,我地哩d百厭仔最鍾意歡呼喝彩唔睇老包過期訓令,罪過罪過!唔駛入高島啦,番左十9幾年咩青春都無晒啦.
時至今日2012,如果中央唔係想打死鍾sir,唔駛改做s sqn吧,就算係support都唔係小貓三四個大 ...
大師兄你番高島實多過我, 小弟後生細仔有得罪你勿見怪呀
老實講, 唔係向公司留低多少腳毛, 有dd感情都唔會留低啦...
公司呢d 事多已經唔係第一日知啦, 但可以做嘅一係寫紙走人無眼睇, 一係就留低做得幾多得幾多, 為帶大自己個Squadron 做番d 野
我人微言輕, 雖不求盡如己意只求無愧於心, 走左咪姐向果d 勢力低頭認輸!?

講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

引用:
原帖由 tango10 於 25-4-2012 13:44 發表

正宗的AC制服喎!
大部分ATT 5日4夜都會係倉draw 衫褲比受訓學員著
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

但可惜作為團隊既管理人唔可以咁輕鬆一句「根本就無需理會」呢...

刁民  
  ^
^ └ -> 怪獸家長 <-> 港孩
└ -> 港男 / 港女

↑ 請記住以上係正宗「香港核心價值」+「本土文化 / 傳統」哦...
引用:
原帖由 rx78nt1 於 25-4-2012 13:32 發表

怪獸家長根本就無需理會

發新話題