發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 VEC 於 16-9-2010 11:16 發表
請問最頂果個post係咪最新既list呢? 因為唔見左在下個名...
done  sorry
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

埸地有否區域供SET紅點鏡歸零用呢........有就去到至歸零(SET G36C好耐冇用咯........)

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 16-9-2010 12:56 發表
埸地有否區域供SET紅點鏡歸零用呢........有就去到至歸零(SET G36C好耐冇用咯........)

軍醫叔叔唔好抱咁大期望

一般CQB場既試槍區,都係得2米一個櫃仔

引用:
原帖由 McDull 於 16-9-2010 13:11 發表

軍醫叔叔唔好抱咁大期望

2米長....?? 咁都係禮拜日晚半夜係我工廠走廊SET好先咯........

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 16-9-2010 13:21 發表

2米長....?? 咁都係禮拜日晚半夜係我工廠走廊SET好先咯........

係2M深都唔知有無

我通常都會打之前個晚,搵地方SET定

引用:
原帖由 McDull 於 16/9/2010 13:11 發表

軍醫叔叔唔好抱咁大期望

可以入場試架嘛...
佢場入面條廊絕對夠用...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 16-9-2010 17:39 發表

可以入場試架嘛...
佢場入面條廊絕對夠用...
邊有咁多時間比佢企定定係入面set呀

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16/9/2010 18:36 發表

邊有咁多時間比佢企定定係入面set呀
斷估都唔會一到10:00就開game掛...我12號o個日個個係場入面set槍...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 16-9-2010 18:41 發表

斷估都唔會一到10:00就開game掛...我12號o個日個個係場入面set槍...
個個行入去set槍??set咩野先??

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16-9-2010 18:42 發表

tune西...

引用:
原帖由 sam524 於 16-9-2010 18:43 發表

tune西...
我打c蕉b根本無咩點用個西

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16-9-2010 18:44 發表

我打c蕉b根本無咩點用個西
得手槍會用...

引用:
原帖由 sam524 於 16-9-2010 18:46 發表

得手槍會用...
我連手槍個西都好少用
cqb果個距離真係好少要用

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16/9/2010 18:42 發表

tune西居多...
最正係成班人係到玩某位師兄枝CXW M79...

引用:
原帖由 jackieyue 於 16-9-2010 18:51 發表

tune西居多...
最正係成班人係到玩某位師兄枝CXW M79...
買番支囉

發新話題