發新話題

[器材]我需要 d 咩!? (機已經決定ed...now is 鏡!)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-6-2008 00:55 發表

邊左阿叔褸....
以前出5.11o個d 衫褲的時候,d 雜誌都話攝影用都ok
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

咪搞,大熱天時,多一塊布都覺得熱

我個袋仔不知幾好用,又輕便又低調!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2008 01:04 發表

Domke....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2008 01:04 發表

熱的時候用5.11,凍的時候用g嫂
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2008 01:06 發表

熱的時候用5.11,凍的時候用g嫂
熱既時候係釣魚叔叔,涷既時間係怪叔叔....

MY BAG

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 2-6-2008 13:24 發表

MY BAG
死人頭!!

個safrxto好低玩,$300,質數唔差,同款don仔好似要$700,但係始終don仔好磨d.

你睇佢個樣就知我係一個愛整潔的人啦!!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 2-6-2008 17:05 發表

個safrxto好低玩,$300,質數唔差,同款don仔好似要$700,但係始終don仔好磨d.

你睇佢個 ...
真係.......好..............乾淨....

我就咁用女人街果d 100蚊背狼

回番正題, 其實樓主你有無玩過單鏡?
定成日比人毒 人地借比你玩?
因為借人地同自己擁有係兩回事
我覺你應該買部二手 350d 玩下先 真係覺得有需要先上 FF
我覺得攝影係無 "必要" 呢樣野
前幾年無 FF果陣d 人咪又係咁影相.....

引用:
原帖由 SB600 於 2-6-2008 18:40 發表
我就咁用女人街果d 100蚊背狼

回番正題, 其實樓主你有無玩過單鏡?
定成日比人毒 人地借比你玩?
因為借人地同自己擁有係兩回事
我覺你應該買部二手 350d 玩下先 真係覺得有需要先上 FF
我覺得攝影係 ...
我有玩過單鏡... 數碼機就不過係借人玩...借幾個月果種...菲林就影開....用屋企的A-1...
正正係用過....所以先覺得有必要上FF....影相咩野機都可以影得好,我知....不過,想買完一次機就可以一步到位,唔洗再追咁解 je~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-6-2008 18:57 發表

我有玩過單鏡... 數碼機就不過係借人玩...借幾個月果種...菲林就影開....用屋企的A-1...
正正係用過....所以先覺得有必要上FF....影相咩野機都可以影得好,我知....不過,想買完一次機就可以一步到位,唔洗再 ...
一步到位?
人係永遠不滿足現況的

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2008 19:06 發表

一步到位?
人係永遠不滿足現況的
起碼冇理由....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-6-2008 18:57 發表

正正係用過....所以先覺得有必要上FF....影相咩野機都可以影得好,我知....不過,想買完一次機就可以一步到位,唔洗再 ...
攝影邊有一步到位

引用:
原帖由 SB600 於 2-6-2008 19:39 發表

攝影邊有一步到位
咁可以點? 你教我....你咁多意見....

發新話題