發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

大家有冇試過拖波 過彎..??

用途大唔大?

引用:
原帖由 HearbreakOne 於 4-2-2007 00:13 發表
大家有冇試過拖波 過彎..??

用途大唔大?
有少少唔清楚你問既野~~ 你既意思係淨拖波唔落brake?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-2-2007 01:01 發表

有少少唔清楚你問既野~~ 你既意思係淨拖波唔落brake?
係a~~ sorry ~ 我講野一舊舊~

回覆 #165 HunterX 的帖子

唔好意思我想問下咩叫全10set 同埋R-34點先可以冇咁長氣等佢加速快d thx

引用:
原帖由 HearbreakOne 於 4-2-2007 08:25 發表

係a~~ sorry ~ 我講野一舊舊~
拖波減速既效率其實好低, 應該無用得上既地方~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 tung0117 於 4-2-2007 08:33 發表
唔好意思我想問下咩叫全10set 同埋R-34點先可以冇咁長氣等佢加速快d thx
全10setting~~ 入去睇下啦~~
至於加速長氣既問題你可以將Final Gear較做LOW, 都唔夠就Super LOW啦~~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-2-2007 23:56 發表

至於加速長氣既問題你可以將Final Gear較做LOW, 都唔夠就Super LOW啦~~
唔該晒你呀

引用:
原帖由 HunterX 於 4-2-2007 23:56 發表

個網都係話軟彈弓,硬避震喎......
今日試過兩個setting 都差唔多
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 6-2-2007 01:30 發表

個網都係話軟彈弓,硬避震喎......
今日試過兩個setting 都差唔多
咳咳..........
-但丁

今日改左防傾杆......架車洗到阿媽都唔認得
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 6-2-2007 21:13 發表
今日改左防傾杆......架車洗到阿媽都唔認得
你買左乜野軑先

引用:
原帖由 忽必烈 於 8-2-2007 00:45 發表

你買左乜野軑先
racing 中硬
彈劾

今日落左天天打兩鋪,
點知有兩個年青人打緊,
咁我就跟左其中一邊,

之後排到我玩既時候,
另一邊果個就望住我,
然而我揀左"亂入拒否"
之後佢就對住我大大聲講
"挑!乜唔X係挑機伽?重以為係挑機添...."

丫~真係頂你個肺咩
我玩依隻GAME都係享受下手波車既樂趣姐,
當遊車河之麻..
邊個話玩就一定要挑伽喇?
激到我
真係好想打獲佢
先得果16~7歲,
拖住條女且揹住個名牌袋就串柒柒...

回覆 #178 紗夢 的帖子

打鋪勁既...下鋪開挑睇佢仲挑唔挑....
(有女果d通常淆底...XDD)

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 紗夢 於 12-2-2007 23:05 發表
今日落左天天打兩鋪,
點知有兩個年青人打緊,
咁我就跟左其中一邊,

之後排到我玩既時候,
另一邊果個就望住我,
然而我揀左"亂入拒否"
之後佢就對住我大大聲講
"挑!乜唔X係挑機伽?重以為係 ...
呢D癈人同小白一街都係..........理都癈事理, 自己玩得開心就好了~~
-但丁

發新話題