發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 MKL04438 於 1-7-2009 11:04 發表
我都係想方便D姐…再講,我post個清單出黎比人check就會多D人一齊訂?會對你地口中既生意有幫助?
原來咁樣又係做生意既表現…

對唔住AL兄…
我唔明打個電話去確認/SD 個EMAIL會有幾唔方便
你打LIST無令多D人訂...但你打個LIST出黎,係唔係變相話俾人知,你有得訂??
你唔鐘意用生意呢個字詞,咪用買賣囉
講真,你做咩買賣唔關我事,但咪鬼當左CGF係你地公怖賣野資訊的地方啦,仲噤鬼理直氣壯
同埋提下你老友啦,賣MAGPUL老翻咪噤鬼揚,俾PTS告就無人可憐嫁啦

引用:
原帖由 AL 於 1-7-2009 11:42 發表

我唔明打個電話去確認/SD 個EMAIL會有幾唔方便
你打LIST無令多D人訂...但你打個LIST出黎,係唔係變相話俾人知,你有得訂??
你唔鐘意用生意呢個字詞,咪用買賣囉
講真,你做咩買賣唔關我事,但咪鬼當左CGF係你地公怖賣 ...
多口講句
你嘈黎做乜?
你唔滿意可以板主講
呢個POST出左咁多日都冇人DEL OR 封POST
即係板主都覺得冇問題啦

whats wrong with you guys

Just a simple 團購, why all that hating and sarcasm, these do nothing to prove you are a better person

引用:
原帖由 飛虎佬 於 1-7-2009 12:37 發表

唔滿意唔可以出聲?咁你又出乜野聲?
版主見唔到就代表冇問題?有人殺人果陣警察發現唔到係咪即係合法呀?

咁你去PM佢問下囉

依.....我唔係話我拎到200支....
我只係話廠做既成本係200,
當然我拎唔到200支,我只是話會平過出邊好多,
如果令AL兄有誤會就唔好意思了,
同埋我唔係想令話我的人俾人話
因為依個只係一個PLAN,都未搞....
如果我要令佢俾人話,我只要唔搞今個月,至少同我訂左野的都會罵佢,
同埋,我地係一般板好低調,也不是做生意,只是一齊買野,
只不過依個POST當中有人帶起罵戰才會紅起來,如果AL CHING睇唔過眼的話可以唔入依個POST,
你的PM等等提議我地都有做到,你有睇番的話,我有叫人SEND去EMAIL的,
只是我的EMAIL打錯了,
我好對唔住...不過依然有CHING聰明地SEND到EMAIL,
我再打一次EMAIL啦.
jellyjelly123123@yahoo.com.hk
各位CHING唔好再正熱依個POST啦,

引用:
原帖由 飛虎佬 於 1-7-2009 16:42 發表
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=40647
其實CHING個團購都過左,
點解咁汁著呢?
點解要開新AC呢?
你唔鐘意可以唔入泥的.

希望大家盡量圍繞主題討論

勸喻大家的私人恩怨請私下解決
留意除二手街外,嚴禁發佈、販賣和徵求任何有關裝備或氣槍之二手買賣。

okay, 版主們無出聲, 唔代表默許

16.未經許可,嚴禁以任何方式發表懷疑有商業/廣告成份之內容。

17.除二手街外,嚴禁發佈、販賣和徵求任何有關裝備或氣槍之二手買賣。

請各位使用PM, 或2手街, 多謝合作

TOPIC LOCKED
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題