發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 阿芝 於 12-8-2009 23:31 發表
不過我好咋架咋......  
唔緊要, 找3個壯男.....阿!! 係壯MS幫你手~~~   (包重高+剪重高+魔蟹?)

講完笑~ 其實如果找場雷台場...2包重高+2剪重高出場既, 會點呢?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 12-8-2009 22:46 發表

未玩慣FPS既人會好辛苦, 以前初玩CS時我都好辛苦, 不過而家打成日都OK~ 快苗都好有信心~
呢隻已經好架啦,我打COD,R6呢D會頭暈,呢隻都冇事

http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1656

《SD高達》向各位致歉及對事件之安排   

親愛的機師們:

對於在「十萬G幣扭蛋機」 可以抽出「天意高達」,營運基地衷心致歉,但鑑於「十萬G幣」及「天意高達」的抽出概率大致相同,所以在與授權商及開發商商討後作出下列決定及安排:

如在昨日(8月11日)下午2時至晚上7:36分在「十萬G幣扭蛋機」 抽出天意高達的玩家,可以選擇聯絡基地以更換成10萬G幣,同樣在「天意高達扭蛋機」抽出「10萬G幣」的玩家亦可以向官方提出更換為「天意高達」,惟機師需於2009年8月17日(下星期一)前提出要求及保留帳號內的10萬G幣 / 天意高達,基地亦會為機師核實所有帳號資料!所有獎品更換的安排將會於下星期二(8月18日)例行維護中進行。

如需要作出更換的機師們,請提供以下資料:
遊戲帳號:
角色名稱:
更換說明: (例如:10萬G幣 更換 天意高達)

有關資料經過遊戲原廠商核實後,會儘快作出處理。

註:如10萬G幣已經使用或天意高達經已解體,恕本營運基地未能受理
  請機師們於http://gocs.gameone.com/index.php向在線GM發出更換獎品要求。

《SD高達Online》營運基地示

有冇人會抽中部高達會話要換10萬g呢

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 09:45 發表
http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1656

《SD高達》向各位致歉及對事件之安排   

親愛的機師們:

對於在「十萬G幣扭蛋機」 可以抽出「天意高達」,營運基地衷心致歉,但鑑於「 ...
應該冇

引用:
原帖由 suileung 於 13-8-2009 12:27 發表

應該冇
我會要求換番10皮抽下其他機

麻麻地好用 , X異同卡碧仲好用..... / . \

根本就係X異強化DD

尋晚死亡mode 死剩我同我個fd  , 差D 輸係我個fd 部3命BR 自動飛彈陸戰

好大壓力, D人又打"S機唔係輸比我睇呀"   

"輸左去切J"

"你on9 架 , S 機都要呢呢埋埋"

根本就係X異強化個DD , 能力差不多
射得遠小小 , 扣得多小小
都係有無限boost 技能

近戰救命光劍係長但好慢,會硬直
搵笨

印象中天意D浮遊應該有11枝 (大同小)
共四十幾炮門
隻game 做得5枝

前日抽完cap的
比較下

我去其他網睇人地d心得都係話佢好廢,
呢部s機都真係幾厄錢下

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 13:51 發表
我去其他網睇人地d心得都係話佢好廢,
呢部s機都真係幾厄錢下

想合部突劍,但抽唔到突擊

引用:
原帖由 suileung 於 13-8-2009 14:12 發表

icon post

己成潮流
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 亞爾多 於 13-8-2009 14:17 發表

icon post
唔想打字

引用:
原帖由 suileung 於 13-8-2009 14:15 發表
想合部突劍,但抽唔到突擊
做任務拎啦

引用:
原帖由 路比 於 13-8-2009 14:46 發表

做任務拎啦
就係拎個部解左去抽閃光

cgf名稱 : game名稱
路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔