發新話題

可能係中國隱形戰機首張玉照

hahahahaha.........真係等美國國防部長蓋茲(Robert Gates)9日起展開的訪中行程先飛比佢睇..... yeah!!!!!!!!!!!
激動....

引用:
原帖由 yobit 於 12-1-2011 01:38 發表
hahahahaha.........真係等美國國防部長蓋茲(Robert Gates)9日起展開的訪中行程先飛比佢睇..... yeah!!!!!!!!!!!
激動....
係美國自己話要中國提高軍事透明度, 而家咪透明俾佢睇囉~~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

係囉...睇啦 !! 快D睇...唔準唔睇...快D睇...一定要睇多D呀....

引用:
原帖由 MG-42 於 12-1-2011 15:13 發表
其實J20同米格1.44有冇關係??
除左進氣道外.....外型其實真係幾似...

有人話呀爺會有自家引導放入去用…堅定流呢?

引用:
原帖由 JBL 於 12-1-2011 22:55 發表
據美國福克斯新聞網報道,美國海軍頂級飛行員、曾在伊拉克執行過44次作戰任務的馬休•巴克利稱,“它(殲-20)可能會突然飛到我們面前,這確實很令人擔憂。”巴克利指出,殲-20的機身呈現不規則的形狀,同時又沒有副油 ...
F18 咁同F22比呢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-1-2011 23:29 發表

F18 咁同F22比呢
下面有.
同埋,海軍飛行員又點會飛空軍飛機o丫...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-1-2011 23:29 發表

F18 咁同F22比呢
所有外國專家都講到殲20點厲害點先進,坐低諗諗都知係局,唔吹得敵人勁的點可以拎多的軍費呢
F-22已經係20幾年前既保守設計,或者殲20既出現對於美佬各大軍火商係一個天大喜訊....

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-1-2011 23:43 發表

所有外國專家都講到殲20點厲害點先進,坐低諗諗都知係局,唔吹得敵人勁的點可以拎多的軍費呢
F-22已經係20幾年前既保守設計,或者殲20既出現對於美佬各大軍火商係一個天大喜訊.... ;Mmo ...
9成係LM

引用:
原帖由 RX7 於 12-1-2011 23:39 發表

下面有.
同埋,海軍飛行員又點會飛空軍飛機o丫...
下段只係比左油缸之類,咁重點的隱形能力偏偏就唔去比,最少都講下F22係唔係真係o係雷達度睇怇唔到先

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題