發新話題

友網又.........河蟹

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-12-2012 00:24 發表
所以我衡量過嗰邊無咗都無所謂 唔可惜
不如痛痛快快講一次

人在世已經不停受現實 制度束縛
喺虛擬世界仲講部處?仲玩俾面派對?
初生之犢不畏虎
襯我仲有年少氣盛嘅氣焰 都係用下好
...
凹乎兄都係有火之人,不過手法理性

點解你吾寸下人就算,虛擬世界口水仗無嬴家ga,攻心為上,認真o個個就輸

管理層未必咁快見到,你快D編輯左D粗口la

威完要收

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 27-12-2012 02:12 發表

凹乎兄都係有火之人,不過手法理性

點解你吾寸下人就算,虛擬世界口水仗無嬴家ga,攻心為上,認真o個個就輸

管理層未必咁快見到,你快D編輯左D粗口la

威完要收
以隔離台既效率, 要釘應該一早釘左

引用:
原帖由 loveless 於 27-12-2012 00:45 發表

打o個傻仔對你既才智黎講有幾難?
但背後仲有個比較不可理喻既管理層.
你要犧牲一個見得人既ID, 至o趙到一件蛋散, 成本太高.

其實我從來唔反對以暴易暴, 但寧比人知, 莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身.
呢句真係金句:寧比人知,莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身

一係做盡,一係吾做.見好就收

引用:
原帖由 潛陣水 於 27-12-2012 02:14 發表

以隔離台既效率, 要釘應該一早釘左
我上次係一個月後釘,同一個版

回覆 178# 的帖子

nice one=]=]

回覆 179# 的帖子

I dun mean to reli "save" WGY...and u r bloody right, who am I to "rescue" that pathetic forum....

回覆 181# 的帖子

that's my choice dude
count me a stubborn little jerk

引用:
原帖由 loveless 於 27-12-2012 00:45 發表

打o個傻仔對你既才智黎講有幾難?
但背後仲有個比較不可理喻既管理層.
你要犧牲一個見得人既ID, 至o趙到一件蛋散, 成本太高.

其實我從來唔反對以暴易暴, 但寧比人知, 莫比人見, 同埋對方一定要冇得番身.
中晒!!!
我一直都係咁諗
所以如果條件唔成熟, 不如落得大方, 宰相肚裡能撐船
胸無城府, 難成大事, 只能行先死先

引用:
原帖由 tf141 於 27-12-2012 11:34 發表

中晒!!!
我一直都係咁諗
所以如果條件唔成熟, 不如落得大方, 宰相肚裡能撐船
胸無城府, 難成大事, 只能行先死先
Matt佬梗係識諗啦, 佢只係入o左任做任砌擺明發洩mode

引用:
原帖由 loveless 於 27-12-2012 13:48 發表

Matt佬梗係識諗啦, 佢只係入o左任做任砌擺明發洩mode
天下間有咩可怕得過連命都唔要既人   

punishment:禁止發帖 30 天
ONLY

回覆 188# 的帖子

as I said
these skills have been applying throughout my frigging life
I dun think that much on the god damn internet
it's exhausting, man

回覆 189# 的帖子

u r bloody right, bro.

引用:
原帖由 kai_matt 於 27-12-2012 16:08 發表
punishment:禁止發帖 30 天
ONLY
一個月後再次狙擊發膠人囉.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

發新話題