發新話題

[星期制] Macross F討論帖

第14集

反應彈大混戰
再加VF-171 Diamond Force大發神威....

引用:
原帖由 zeta 於 11-7-2008 05:02 PM 發表
第14集

反應彈大混戰
再加VF-171 Diamond Force大發神威....
我只係知今集好多蛋黃,同埋個星球無左d

女王被林明美化了

我黎惡搞一下

BEETLE QUEEN? 甲蟲女王?

ALIEN 4 既薛哥妮韋花?

個秘書係主腦?

引用:
原帖由 Ethan_meu 於 15-7-2008 21:15 發表
個秘書係主腦?
應該係杉田先係....我諗

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-7-2008 21:21 發表

誰?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-7-2008 21:21 發表

我估不是
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

又係有個唔知咩組織無聊搞事
不過15集兩個女嘅爭仔又幾好睇
公主升職兼見大老闆

係~~~2個女仔唱歌幾好睇~~~

回復 190# 的帖子

分分鐘可以追溯返去zero時代個組織~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

感覺越來越唔好睇...個故事似乎好爛....

女王可能要死了

同蛇叔一様只是一件復製品

而且重要第九代

引用:
原帖由 Paul 於 19-7-2008 15:14 發表
女王可能要死了

同蛇叔一様只是一件復製品

而且重要第九代
下...我覺得果d係代號only wor...假設十七歲果班"生命共同體"有好多唔同計劃..
之後女王係其中一個用具...咁? 我覺得放棄佢 je...唔再"捧"佢..咁?

唔知呢...

發新話題