發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

引用:
原帖由 learngod86 於 13-2-2007 00:42 發表
打鋪勁既...下鋪開挑睇佢仲挑唔挑....
(有女果d通常淆底...XDD)
再唔係放一大袋錢係機面,睇下邊個多錢囉
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 13-2-2007 12:20 發表

再唔係放一大袋錢係機面,睇下邊個多錢囉
我就係玩得炸之如又要係死窮鬼

灣仔駱克遊戲城,
初二及三   全場 $1
BG 4Tuned都係$1局

引用:
原帖由 koch123 於 16-2-2007 23:43 發表
灣仔駱克遊戲城,
除非等佢開鋪.....如果唔係都幾難跟到機...........................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

係.... 晨早 8點 ...
你估馬 o羊 ....... 晨操 ...............

引用:
原帖由 koch123 於 17-2-2007 11:10 發表
係.... 晨早 8點 ...
你估馬 o羊 ....... 晨操 ...............
開咁早既咩????
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 koch123 於 16-2-2007 23:43 發表
灣仔駱克遊戲城,
車錢都返黎啦......
彈劾

以前重係舊  bg4年代 ....
$20  租 1  hour

引用:
原帖由 koch123 於 18-2-2007 10:32 發表
以前重係舊  bg4年代 ....
$20  租 1  hour
彈劾

引用:
原帖由 紗夢 於 12-2-2007 23:05 發表
今日落左天天打兩鋪,
點知有兩個年青人打緊,
咁我就跟左其中一邊,

之後排到我玩既時候,
另一邊果個就望住我,
然而我揀左"亂入拒否"
之後佢就對住我大大聲講
"挑!乜唔X係挑機伽?重以為係 ...
俾我實話同佢講...關你x事呀...

引用:
原帖由 忽必烈 於 19-2-2007 04:28 發表

俾我實話同佢講...關你x事呀...
跟手玩完睇埋replay 先再入錢
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 19-2-2007 14:00 發表

跟手玩完睇埋replay 先再入錢
俾我直頭同佢講...你味嘈啦小朋友...跟手響佢面前囉部手提....禁定999同佢講..你再依嘩鬼叫我叫人黎你傾計囉

引用:
原帖由 忽必烈 於 20-2-2007 01:45 發表

俾我直頭同佢講...你味嘈啦小朋友...跟手響佢面前囉部手提....禁定999同佢講..你再依嘩鬼叫我叫人黎你傾計囉
打機唔駛打到打999呀......
彈劾

我依家買 0左 幾部車玩
SUBARU・IMPREZA WRX STi spec C(GDB)
MAZDA・RX-7 Type RS(FD3S)
TOYOTA・MR-S S EDITION(ZZW30)
MAZDA・ROADSTER RS-II(NB8C)
TOYOTA・SPRINTER TRUENO GT APEX 3door(AE86)
TOYOTA・COROLLA LEVIN SR(AE85)

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 21-2-2007 02:36 發表
我依家買 0左 幾部車玩
SUBARU・IMPREZA WRX STi spec C(GDB)
MAZDA・RX-7 Type RS(FD3S)
TOYOTA・MR-S S EDITION(ZZW30)
MAZDA・ROADSTER RS-II(NB8C)
TOYOTA・SPRIN ...
試下MR2丫~~ 快過MRS好多架~~~
-但丁

發新話題