發新話題

[認真] 好唔開心

引用:
原帖由 阿堅 於 2009-6-12 12:27 PM 發表
今晚七點半 觀塘APM , 請L早半小時通知各位集合地點....
改左七點半咩.....都好啦,七點可能未肚餓
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 於 2009-6-12 12:35 PM 發表

OK !___!
但係APM FOOD COURT 有冇位坐到.O.?
係囉......果陣好多人食飯.....

引用:
原帖由 於 2009-6-12 12:39 PM 發表

到時我地五六個人企響度.O. 都幾礙眼
唔會礙眼,跟本都冇人會理你,除非你全武裝去啦
我地去到搵定位等人到啦

一係早D一係夜D,我冇問題

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-6-2009 12:35 發表

改左七點半咩.....都好啦,七點可能未肚餓
咩唔係不嬲七點半咩?

引用:
原帖由 阿堅 於 2009-6-12 12:46 PM 發表
一係早D一係夜D,我冇問題
我都冇問題,不過我多數都係7點到

引用:
原帖由 於 2009-6-12 01:00 PM 發表

早D我唔得...放6點 ... 我諗我六點九到..等位..應該都等到既
我地黎招生人霸死地啦

引用:
原帖由 於 2009-6-12 01:07 PM 發表

一係你抵諗D 全副武裝去 實有人讓位比你
咁重,又唔係去打game.....

引用:
原帖由 於 2009-6-12 01:09 PM 發表

為左有位傾我地既大計都冇辦法
點解要我...你著我著

發新話題